Keystone logo
Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Bevezetés

Aalto Executive Education: Egyedülálló vezetői oktatási és szakmai fejlődési portfólió

Az Aalto Egyetem Finnország egyik legjobb állami egyeteme, és a világ egyik legnemzetközibb egyeteme (a globális rangsorban 47. helyen áll, közel 120 ország hallgatóit szolgálja ki). Az Aalto Egyetem egy világszerte egyedülálló multidiszciplináris intézmény, ahol a művészet és a tudomány találkozik a technológiával és az üzlettel. Vezetői oktatási egysége, Aalto EE programok széles skáláját kínálja vezetők és vezetők számára, és úttörő szerepet tölt be a fenntarthatósági programokban, amelyet a kapcsolódó kérdésekre vonatkozó kiterjedt kutatások támogatnak. Üzleti iskolánk rendelkezik az áhított hármas akkreditációval (AACSB, AMBA és EQUIS), amellyel a világ egyetemeinek kevesebb mint 1%-a rendelkezik.

Aalto EE az 1990-es évek óta van jelen Ázsiában, több ezer EMBA végzettséggel és partnerrel Szingapúrban, Koreában, Tajvanon, Indonéziában és sok más országban. Finnország a világ legfenntarthatóbb nemzete, és ezen a területen a legambiciózusabb céljai vannak. Aalto EE Finnország szakértelmét és innovációját hasznosítja, hogy élvonalbeli fenntarthatósági oktatást kínáljon a szakemberek számára Ázsiában és azon túl. Az Aalto EE a Financial Times ítélte oda a Responsible Business Education Award 2024 díjjal, amely egyike annak az öt iskolának, amely világszerte megkapta ezt az elismerést.

Aalto EE programjai különböző igényeket és célokat szolgálnak ki:

 • Executive MBA - a fenntarthatóságra koncentrálva: Átfogó és holisztikus menedzsmentfejlesztési program, a fenntarthatósági témával a programba szőve, beleértve a témában választható tárgyakat is.
 • Rövid vezetői programok: Fókuszált és gyakorlati kurzusok olyan témákban, mint a vállalati fenntarthatóság, a fenntarthatósági jelentéstétel, a fenntartható ellátási lánc menedzsment, valamint a társadalmi és digitális fenntarthatóság. Ezek a programok hitelt nyújtanak az EMBA felé.
 • Testreszabott megoldások szervezetek számára különböző menedzsment és vezetési témákban

Csatlakozz Aalto EE , és légy a jövő játékváltója!

Cél, jövőkép és stratégia

Célunk egy jobb világ felépítése jobb vezetés által. Azt akarjuk, hogy az egyén karrierje során szerzett hatásos, célorientált és átfogó tanulási tapasztalatainkról ismertek legyünk, azáltal, hogy az egész életen át tartó tanulás kedvelt platformjaként szolgálunk. Ezen túlmenően az a célunk, hogy stratégiai partnerek legyünk a szervezetek folyamatos tanulási megoldásaiban, amelyek a legfrissebb kutatási és kontextuális betekintések kombinációjával megoldják a kompetenciafejlesztési igényeket egy gyorsan változó üzleti környezetben.

Küldetésünk, a Fenntartható jövő kialakítása az egész életen át tartó tanulás révén, kikövezi utunkat a társadalom átalakítása felé a diplomaképzés tartalmának és kutatásának új módjainak kihasználása a vezetői oktatásban és a szakmai fejlődésben.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Aalto EE ösztöndíjak igényelhetők. További információért forduljon az intézethez.

Információs szekció

Aalto Executive MBA fenntarthatóságból

Rangsorok

Aalto EE 2022-ben a Financial Times vezetői oktatási rangsorában a 34. helyet foglalta el globálisan , és így a világ vezetői oktatási szolgáltatóinak felső egy százalékába tartozik. A Financial Times rangsora csak az 50 legjobb vezetőképzési szolgáltatót tartalmazza. Világszerte mintegy 4000 intézet kínál vezetői oktatást és MBA-programokat.

2022-ben ismét az Aalto Executive MBA volt az egyetlen finn egyetemi program, amely megőrizte helyét a 100 legjobb között a Financial Times éves globális rangsorában. Az Aalto EMBA program Európában a 49., összességében pedig a 88. helyen áll. Jelenleg körülbelül 4000 EMBA programot kínálnak szerte a világon, és csak a legjobb 100 kerül fel a Financial Times rangsorába.

Rangsorunk biztosítja ügyfeleinket a program tartalmának, módszereinek és oktatóinak világszínvonalú minőségéről.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Singapore

  Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 36 Armenian Street Unit 01-08 & 02-08 Singapore, 179934, Singapore

 • Espoo

  P.O. Box 11000 (Otakaari 1B) FI-00076 AALTO, 02150, Espoo

 • Helsinki

  AALTO EE HELSINKI Runeberginkatu 14–16 00100 Helsinki , 00100, Helsinki

Kérdések