Keystone logo
© Eva Dang
ABI College

ABI College

ABI College

Bevezetés

Rólunk

Mi egy független testület, amely egy tudományosan kiváló, üzlet orientált, és Újító tanulási környezetben, magas színvonalú oktatási, kis létszámú osztályok és kitűnő tanuló támogatását. Mi elkötelezett a gazdagító, elérhető, megfizethető és a karrier szempontjából fontos felsőoktatási tapasztalat minden hallgató számára.

A két ABI campus Londonban (Acton) és Reading kényelmesen közel körű hallgatói szolgáltatások. A hallgatói létszám toborzott nemzetközi szinten is az Egyesült Királyság / EU, a testület egy valóban globális oktatási tapasztalat.

ABI College eredetileg alakult, mint Queensland College London (QCOL) 2004-ben Acton, Nyugat-Londonban.

Az Akadémia és posztgraduális szinten rendelkezésre érvényesíti a University of St. Mark és St. John Plymouth (Marjon) és Pearson Edexcel. ABI College elérte a "bizalom" ítélet felülvizsgálatát követően az oktatási felügyelet a Minőségbiztosítási Ügynökség (Felsőoktatási QAA) 2012-ben.

ABI College egy UK Border Agency "Nagyon megbízható szponzorált" és egyetemi szintű rendelkezés (HND / C és BA) kifejezetten megjelölt képzések, amelyek jogosultak a hallgatók pénzügyi támogatást, beleértve tandíj hitel és karbantartási támogatások jogosult hallgatók.

Miért ABI?

Abban ABI College sikere minden ki diákjaink fontos számunkra. Elkötelezett a szakszemélyzet fog dolgozni, hogy biztosítsa a tanulmány velünk egy izgalmas, élvezetes és élménnyé.

Amit kínálunk Önnek:

Világszerte elismert képesítést

Minden képesítések jóváhagyott és érvényesített elismert szabályozó vagy szakmai szerv vagy hatóság, amely garantálja az állapotát és minőségét a végzettség, a globális valuta és az elfogadhatóság a munkáltatók, foglalkozások és oktatási intézmények.

Hallgatói tanulmányi siker

Elkötelezett a diákok, akik keményen dolgoznak sikerült a választott programok, és folytatta a további tanulmányok vagy érdemes karrier befejezése.

Nagyon profi személyzet

Előadóink és nevelőknek kiválasztott magasan szakmai megközelítés a tanítás és tanulás, a nyitottság, a hozzáférhetőség és elkötelezettség a tudományos siker az, hogy a diákok.

Aktív hallgatói közösség

Minden ABI diákok aktívan ösztönözni, hogy részt vegyenek a College ügyek és a menedzsment. Ezen kívül van egy sor extra curriculer sport-, kulturális és társadalmi tevékenységek szervezésében a hallgatók és oktatók.

Izgalmas társadalmi és kulturális élet

A tanulmányi központok kényelmesen közelében egy sor kulturális és társadalmi helyszínek, ahol a diákok megtalálják élvezetes és ösztönző kívüli tevékenységek előadótermében.

A legkorszerűbb tanulási és tanítási technológiák

ABI elkötelezte jelentős beruházásokat az oktatási infrastruktúra támogatása a diákok tanulási tevékenységeket, és lehetővé teszi számukra, hogy felismerjék a tudományos potenciál.

Elkötelezettség a hallgatók tanulmányi siker és a személyes fejlődés

Abban ABI sikere minden diák fontos számunkra. Egyedi támpontot jelentenek a sikeres vizsgálat által támogatott szakértői oktatás tanulási készségek és a személyes fejlődés tervezés lehetővé teszi a diákok, hogy fokozzák a tudományos és társadalmi bizalom.

Dedikált lelkipásztori támogatása

Abban ABI elismerjük, hogy diák tanul egy új környezetben további segítségre van szükségük, amit úgy tűnik, egy ismeretlen kulturális kontextusban. Pasztorális támogatás egyik prioritása a College csapat, hogy lehetővé teszi, hogy alkalmazkodni tudjanak tanulni, és az élet az Egyesült Királyságban.

Versenyképes és rugalmas díjak

Abban ABI törekszünk arra, hogy ár-érték arány és a rugalmasság a fizetési feltételeket, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy a magas oktatási színvonal költséghatékony módon.

Nemzetközi

A leendő International Students (EU-n kívüli)

ABI üdvözli a diákok szerte a világon évente. A tantermek él a különböző motívumok és gondolatok, ami egy globális tanulási környezet. Azért vagyunk itt, hogy segítsen, hogy a felvételi eljárás olyan egyszerű az Ön számára, mint lehetséges.

Tisztában vagyunk azzal, hogy úgy dönt, hogy tanulmányozza egy másik országban egy nagy döntés, hogy, és nagyon örülünk, hogy fontolgatja a ABI College egyik a lehetőségeket. A helyesen megválasztott testület és természetesen elengedhetetlen, ezért arra törekszünk, hogy megadja az összes szükséges információt, így láthatja, ha az, amit kínálunk az ABI College van az Ön számára.

Helyszínek

  • London

    London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading

    Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

    Kérdések