Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Bevezetés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Az Alfred Ford School Of Management lehetőséget ad arra, hogy odamenjen, ahol más MBA programok nem mennek, a magatartás legbelsőbb hajtóerejétől az üzleti élet és a társadalomban betöltött hely lehető legszélesebb körű kilátásaiig. Páratlan oktatási élményt kínálunk:

  • kiváló oktatás egy szakértő kartól
  • innovatív és rugalmas tanulási formátum
  • elkötelezettség a hallgatók számára, akik értékelik a közösséget, az együttműködést, a szenvedélyt és a büszkeséget

Tanulás esettanulmányokkal az Alfred Ford School Of Management ről Vimeo-ról.

Az Alfred Ford tanulmányi tapasztalata az adományozás egyik eleme, amelyben a tanárok annyit hallgatnak, mint előadásaikat, a hallgatók pedig olyan gyakran kezdeményeznek kezdeményezést, amikor jegyzeteket készítenek. Ez a megközelítés végül azt jelenti, hogy értékeljük hallgatóink tapasztalatait és bölcsességét, és azt kell hinni, hogy részvételük a legmagasabb szintre emeli a vitát, és olyan üzleti vezetõket hoz létre, akiket a mai globális gazdaságban megkönnyítik a természetes ötletek cseréje. Az általános menedzsment tudásbázis rugalmasságot biztosít az üzleti vagy vezetési feladatok széles skálájához való elmozduláshoz, míg a vezetés fejlesztésére összpontosítva megismerheti azokat az interperszonális készségeket, amelyekre oda kell járnia. Tudjon meg többet az üzleti vállalkozásokról és egyebekről, olyan oktatással, amely mélyen bemerül a vonatkozó környezetvédelmi, társadalmi és irányítási kérdésekbe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Jövőkép nyilatkozat

Vezető üzleti iskola fejlesztése a tudatos vezetés és menedzsment területén a globális gondolkodásmódú és kifogástalan jellegű vezetők képzésére.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Küldetésnyilatkozat

Az Alfred Ford School Of Management globálisan gondolkodó etikai vezetőket fejlesztett ki azáltal, hogy a legújabb menedzsment ismereteket összekapcsolja az ősi bölcsességgel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK KÉRÉSE A WHATSAPP-Ról

Helyszínek

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Kérdések