Keystone logo
Allen University

Allen University

Allen University

Bevezetés

Alakítottak ki a Afrikai metodista episzkopális (AME) templomVágya, hogy oktassák az újonnan felszabadított rabszolgák, Allen Egyetem -ben alakult 1870-ben, mint egy magán, Keresztény, bölcsész, Történelmileg Fekete főiskolai és egyetemi (HBCU).

dtyka

Allen Egyetem névadója Richard AllenAz alapító a AME Church. Allen EgyetemElismert, az első egyetem dél Karolina által alapított Afro-amerikaiak az oktatási afrikai amerikaiak, Egyben az első egyetemi elnevezett afro-amerikai. Míg a kezdeti középpontjában Allen Egyetem volt a képzés a miniszterek és a tanárok, az egyetemi nőtt az évek során, hogy a vonat, és felszerelni diplomások más tudományos területeken. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú oktatás a diákok.

Dedikált Student Achievement

Mai napon, Allen Egyetem nőtt hez 21 koncentrációt nyolc egyetemi szakon a matematika és a természettudományok, a bölcsészettudományok, üzleti adminisztráció, a vallás és a társadalomtudományok. Minden tagja a tanári kar egy egyetemi diploma, Sok tartalmazó PhD-k. a diákok a Allen Egyetem kényelem összetartó tanulási közösség egy külön kar és a hozzáférést a valós tapasztalatok. Miután lépést gyalog az egyetemen, akkor lesz része Allen család.

Helyszínek

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések