Keystone logo
American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

Bevezetés

American David Livingstone University of Florida 2008 decemberében alapították multinacionális és transzkontinentális felsőoktatási intézményként. Célja a bibliai alapokon nyugvó, magas színvonalú on-line távoktatás biztosítása.

Az egyetem egyedülálló lehetőségekkel rendelkezik a további fejlődésre, mivel módszerei a különböző országokból érkező hallgatók kulturális szempontból érzékeny alkalmazkodásának és integrációjának ötletére épülnek a globális kultúrát átfogó társadalomba. Kompetens keresztény felsőoktatásra van szükség.

David Livingstone egyesítette életében nagyszerű ösztöndíjat, szokatlan transzkontinentális látása és rendkívüli buzgalma miatt a világmissziók iránt. Földrajzkutatóként felfedezte Afrika kontinensét, és egyúttal misszióba öntötte életét. Hirdetni az evangéliumot addig ismeretlen népeknek, akik átjutottak a dzsungelen és a sivatagon, több mint ötvenezer kilométert megtéve.

Két bibliai parancsolat uralta egész életét: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, lelkedből és elmédből. Szeresd felebarátodat, mint önmagadat.

Helyszínek

  • Miami

    Northwest 53rd Street,7950, 33166, Miami

    Kérdések