Keystone logo
American English Institute

American English Institute

American English Institute

Bevezetés

Amerikai angol Institute egy intenzív angol és Teszt előkészítése központ, amely segít a nemzetközi diákok javítsák angol és megszerezni a teszteredmények is be kell írnia egy amerikai főiskola vagy egyetem. Azt is segíti a szakembereket, hogy javítsák angol és új szaktudást szerezzenek, hogy előre a karrierjük. A programok segítségével a diákok javítani az angol gyorsan, így azok is elérjék céljaikat és az álmok.

Miért diákok kiválasztása amerikai angol Institute

A diákok választhatnak amerikai angol Institute mert kínálunk kicsi, dinamikus osztályokat barátságos oktatók és a személyzet. Tanúsított ESL oktatói hogy a tanulás egyszerű, és a diákok bízni minden angol készségek gyorsan.

A hely

AEI található gyönyörű Dél-Kaliforniában a város Riverside, mindössze 90km Los Angeles. Tanulás Riverside jelent a diákok könnyen elérhető dél-kaliforniai strandok és a legjobb turisztikai célpontok Disneyland, Universal Studios és a LA Lakers és a Clippers kosárlabda játék. Riverside a diákok biztonságos tanulási környezetet bő vásárlás, éttermek, és a szabadtéri tevékenységek, hogy vizsgálja meg az óra után.

Amerikai angol intézet értékek

Létre a legmagasabb minőségű tananyag Így kiváló utasítást a diákok Mely kivételes támogató szolgáltatások, beleértve a lehetőségeket a szolgáltatók tanulás és az iskolán kívüli tevékenységek, valamint a Vendéglátó elhelyezés Olyan tanulási környezet kialakításának, amely szigorú és vonzó, biztonságos és kellemes hangulatot Tisztelem mindenkinek, hogy őszinte, és nevetve gyakran Kínál egy-egy-egy vizsgálat előkészítés TOEFL, IELTS, GRE, GMAT kifejezetten a nemzetközi diákok

Helyszínek

 • Riverside

  5225 Canyon Crest Drive Building 400, Suite 451 (2nd Floor) Riverside, CA 92507, , Riverside

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések