Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Bevezetés

A világ napról napra egyre inkább globalizálódik, és mindenkinek joga van a minőségi szakképzéshez, tisztességes tanításhoz. Kapja meg a "valós világ" oktatási élményt az ATMU-val .

Látogasson el közvetlenül az ATMU honlapjára

Az ATMU-t Kaliforniában a 2013-as egyetemként alapították azzal a céllal, hogy a helyi és a nemzetközi hallgatók a Bachelor, a Mester és a Doktori fokozat okleveles programjaival rendelkezzenek, kiterjedt iparági kompetenciákkal. Készségeket fejlesztünk a foglalkoztathatóság növelése és vezetői képességek ápolása érdekében a jövő vezetői számára.

Az ATMU oktatói és munkatársai sokrétű egyetemi hallgatók sokszínűségét képviselik, akiknek évekig a vállalati és ipari környezetben is tapasztalattal rendelkeznek. Ők magukkal viszik az elmélet és a gyakorlat kombinációját, amely gazdagítja az ATMU hallgatók tanulási tapasztalatait.

Hiszünk a közösség kiszolgálásában, magas színvonalú oktatással a demográfiai szempontból változatos diákok körében, megfizethető áron.

A globális üzleti környezet gyorsan változott az elmúlt évtizedekben. A fejlődéshez és a versenyhez egy olyan fokozatra van szüksége, amely megfelel a szükséges nemzetközi készségeknek.

Az ATMU mindezeket a lehetőségeket kínálja kurzus alapú programokban, testreszabható lehetőségekkel.

Az ATMU elkötelezett a magas színvonalú tudás és a legkorszerűbb készségek átadására, lehetővé téve a mai diákok számára, hogy a szükséges elméleti szinttel és önbizalommal foglalkozzanak az üzleti menedzsment kérdésekben. Az anyag elméleti és gyakorlatias. Karunk kiterjedt, globális iparági tapasztalattal rendelkezik.


ATMU KÜLDETÉSE

Az American Tech and Management University küldetése, hogy a hallgatók számára hozzáférést biztosítson a minőségi felsőoktatáshoz, és integrálja a globális perspektívát az elkötelezettség előkészítésében, mint hatékony tagok a technológiai és menedzsment dinamikus területein.


ATMU VIZSGÁLATA

A foglalkoztathatósághoz szükséges készségek megtanítása és a minőségi tehetségek biztosítása a globális piacon rugalmas tanulási lehetőségekkel a helyi és a globális diákok számára.


INTÉZMÉNYI TANULÁSI EREDMÉNYEK (ILO)

Az American Tech and Management University okleveles képzésével befejezett hallgatók bemutatják az intézményi tanulási eredményeket (ILO-k), amelyek magukban foglalják a tanulási tapasztalatok szélességét és mélységét, valamint a sikeres diplomás hallgatókra vonatkozó képzett kompetenciákat.

Az ATMU Intézményi Tanulási Eredmények (ILO) az egyetem által elfogadott alapvető kompetenciák területén képzett szakemberek tanulási tapasztalatainak megszerzése.


AZ ATMU INTÉZMÉNYI TANULÁSI EREDMÉNYEI

 1. A hallgatók bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy az egyetemi, a munkahelyi és az interperszonális kontextusokban az ötletek, perspektívák és értékek verbális, nem verbális és írott kommunikációjában magas szintű kompetenciákat mutatnak .
 2. A hallgatók képesek kritizálni és elemezni és megoldani a problémákat az információgyűjtés, az érvelés, az alternatívák értékelése és a megfelelő megoldások elérése révén.
 3. A diákok szakmai és etikai viselkedést mutatnak be a különböző és multikulturális közösségek elismerésével.
 4. A diákok megmutatják az etikai kérdések megértését, amelyek áthatja az üzleti döntéseket és cselekvéseket.
 5. A hallgatók bemutatják a munkájuknak és szakmai környezetüknek megfelelő vezetői képességeket .
 6. A hallgatók bemutatják a technológia és az információk megfelelő és hatékony felhasználását a tanulmányi területükhöz kapcsolódó, bizonyítékokon alapuló döntések meghozatalában.
 7. A diákok képesek lesznek matematikai fogalmakat és modelleket és mennyiségi érvelést alkalmazni a valós problémák megoldására.
 8. A diákok bemutatják a multikulturális megértést, az empátiát és az etikus megértést és viselkedést a szakmai kommunikációban, kölcsönhatásban és cselekvésben.

Engedélyezett Kalifornia államban a Bureau for Private Post Secondary Education, School kód 71847831

Helyszínek

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Kérdések