Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Bevezetés

AUL GROUP, kik vagyunk

Az AUL csoport 3 nemzetközi egyetemet foglal magába, a hallgatók kiválaszthatják, hol szeretnének diplomát szerezni: amerikai az International University of Leadership-ről, európai az American University of Leadership Marbella-ról, afrikai az International School of Leadership-ről, Marokkó.

Tanulási módok

Az AUL programok különféle szállítási módokat integrálnak, mint például a gyorsított, szinkron, aszinkron, hibrid és online, amelyek felkészítik Önt arra, hogy sikeres közösségi taggá váljon anélkül, hogy beavatkozna személyes vagy szakmai életébe.

Minőségi oktatás

Olyan készségek és kompetenciák biztosítása a tanulók és tanulók számára, amelyek társadalmilag és gazdaságilag eredményessé teszik őket, és hajlandóak hozzájárulni közösségük növekedéséhez és fejlődéséhez.

Közös célok és jövőkép

Az AUL elkötelezett amellett, hogy olyan befogadó tanulási környezetet biztosítson, amely felismeri a nemi hovatartozás, az etnikai hovatartozás, az osztály, az életkor, a fogyatékosság és a kultúra többféle perspektíváját, amelyet a hallgatók az AULM tapasztalataihoz hozzák.

Karrierlehetőségek

Egyetemi végzettséggel nagyobb valószínűséggel kap jobb juttatások melletti állást, mint egy érettségizett: Ne elégedjen meg kevesebbel!

Továbbtanulás

Az AUL elkötelezett amellett, hogy olyan befogadó tanulási környezetet biztosítson Önnek, amely felismeri a nemzetközi környezet sokrétű aspektusát.

Érje el a sikert

Az AUL-t végzettek a diploma megszerzését követő néhány hónapon belül elhelyezkedhetnek, míg a végzős hallgatókat munkaadóik előléptetik, vagy a diploma megszerzése után azonnal saját vállalkozást indítanak.

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  98%

 • 0
 • Hallgató/oktató arány:

  12 1-hez

Campus jellemzői

  Belépők

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  ÖsszegJelentkezési határidő
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Tanulói beszámolók

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Orlando

   Orlando, Amerikai Egyesült Államok

   • Marbella

    Marbella, Spanyolország

    • Casablanca

     Casablanca, Marokkó

     Kérdések