Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Bevezetés

A Nemzetközi Menedzsment Egyetem hozzájárul a kreatív vezetők előmozdításához, akik teljesítik társadalmi felelősségüket és globális állampolgárokként szolgálnak, valamint vezető kutatási tevékenységeink révén virágzó jövő kialakításához.

Küldetésének elérése érdekében az MBA program olyan menedzsment szakembereket nevel, akik önálló gondolkodáson és elemzésen alapuló következtetésekre jutnak. Az ABS szüntelenül törekszik programjainak fejlesztésére. A doktori program nemcsak üzleti kutatási technikákat oktat, hanem a munkaerő olyan közreműködőit is műveli, akik tisztában vannak kutatásaik társadalmi jelentőségével, jól körülhatárolt céltudattal rendelkeznek, és aktívak lehetnek a nemzetközi porondon.

A következő három jellemző szemlélteti az ABS jellegét:

A szisztematikus, integrált és gyakorlati tanulási rendszer

Az ABS olyan szisztematikus, integrált és gyakorlati tananyagot kínál, amely egyesíti az olyan elemeket, mint a speciális szakértelem megszerzése, a keresztfunkcionális ismeretek szintézise, valamint a módszertan tanulmányozása és gyakorlása az egyéni tanulás és a csoportos tevékenységek révén. A hallgatók először elsajátítják a vállalati menedzsmenthez szükséges négy terület alapjait: Stratégia "Szervezés, Marketing, Pénzügy" Számvitel és Működtetés "Információs Rendszerek. Ezután e négy egyikére koncentrálnak. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy magas szintű specializációt fejlesszenek ki, miközben a menedzsment minden területén is jártasságot szerez, így megfelelő képesítéssel rendelkező vezetővé válik.

A Global Action Learning, az MBA alapkő tanfolyam, gyakorlati színteret kínál az integrált ismeretek teszteléséhez, a csoportokon belüli képességek koordinálásához és a különböző kultúrák kezelésének módszereinek gyakorlásához.

Helyszínek

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Kérdések