Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Bevezetés

1

Aros Business Academy - Mini MBA és képzés

Célunk, hogy véget vessünk a tömeggyártású vezetői oktatásnak, és ahelyett, hogy a Mini MBA vezetői oktatást terveznénk, amelyek észrevehető változást hoznak létre Önnek és a munkahelyén.

A Nemzetközi Mini MBA
Kínálunk Önnek a Nemzetközi Mini MBA , amely teljesen online Mini MBA.

Biztosak vagyunk abban, hogy szeretni fogsz
Valószínűleg sok izgalmas vezetői edzésen vett részt, ahol visszatértek és feltöltődtek a munkába. De mennyi ez a képzés tartós változást hozott neked? Ha követed a statisztikákat, nagyon kevés. Az Aros Business Academy szenvedélyes vagyunk a változás megteremtéséért - ezért érdemes időt fordítanod egy Mini MBA-ra, így érdemes a munkahelyet küldeni. Nagy és kicsi méretekkel hoztuk létre, és némelyikük még teljesen láthatatlan.

Miért válasszon egy Mini MBA-t?
Először mutassuk be, hogy egy Mini MBA nem MBA. Természetesen az ember kísértésbe áll. A "Mini" szó nyíltan azt mondja, hogy egy MBA rövid, tömörített és egyszerűsített változatával foglalkozunk. Az MBA általában két évig tart, míg a Mini MBA rendszerint hat hónapig tart. A Mini MBA célja olyan alkalmazottaknak, akiknek fejleszteniük kell a tudásukat és eszközeiket a vezetésben, de nem kívánnak MBA-t vagy menedzsment diplomát vállalni (idő, pénz vagy hajlandóság miatt) - legalábbis most nem. Lehet, hogy vezetők széles körű menedzsment tapasztalattal rendelkeznek, és lehetnek olyan emberek, akik a következő lépést szeretnék tenni, és a jövőben elfoglalni egy vezetői pozíciót.

A legfontosabb dolog olyan képzett (igazán képzett) előadók számára, akik szeretik a területüket
Ahhoz, hogy képzett oktató legyen a Mini MBA-jainkon, szakmai vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, kétségtelenül. Amelynek nyilvánvalóan több mint 40 előadója van, miközben ugyanakkor a terület vezető szakértői között vannak. De többet követelünk tőlük! Szenvedélyesnek kell lennie abban, amit tanítanak, hogy a résztvevőket a lehető legteljesebb mértékben bevonják. És akkor képzett segítőknek kell lenniük, akik látják a kihívást, és az anyagot pontosan ÖN-hez kapcsolják. Talán ezért hallgatóink 97,9% -a gondolja, hogy az előadó "jó" vagy "nagyon jó" volt a Mini MBA speciális igazításában. Olyan alak, amelyre viszonylag büszkék vagyunk, mert ezt nem könnyű elérni. Kínáljuk a két Mini MBA programot: Aros Mini MBA és ABA Mini MBA . Kínálunk továbbá a Mini MBA-t Németországban (Deutschland) és Svédországban: Mini MBA Chefsutbildning . És Grönlandon: Kursus i Grønland .

Megígérjük, hogy a Mini MBA testreszabott a problémáihoz és kihívásaihoz
Az Aros-ban nagyon ellenezzük a rutint a régi anyaggal. Hisszük, hogy a Mini MBA-t a legtöbbet hozza ki, ha az elmélet a mindennapi életben felmerülő problémák perspektívájába kerül, és az esetek a munkájához kapcsolódnak. Ezért a Mini MBA kezdete előtt rövid e-tanfolyamot kap a tanulásról. Küldünk Önnek egy kérdőívet a feltételezésekről és kihívásokról, így az oktató és szakértőink a tananyagot testre szabhatják az Ön igényeinek megfelelően.

Helyszínek

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Kérdések