Keystone logo
Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Bevezetés

Az iskoláról - Cebu City, Fülöp-szigetek

Az Ateneo Graduate School of Business célja, hogy vezető menedzsment oktatási intézmény az ázsiai-csendes-óceáni térségben, az üzleti szakember arra törekszik, hogy váljon a szakmai és etikai üzletvezető elkötelezett a nemzetépítés.

Az intézmény olyan programokat kínál, amelyek fenntartják a szolgáltatási hagyományt és a magas színvonalú tudományos kiválóságot, hogy az üzleti szakemberek teljes potenciált és növekedést érjenek el: a standard MBA program, a középvezetői MBA program, a felgyorsult Ateneo-Regis MBA program, Egészségügyi MBA program, és a Masters in Entrepreneurship.

A Cebu campus egyike volt ezeknek a helyszíneknek. 2001-ben nyílt meg a CCI épületben a Pier 3-ban. 2006-ban az iskola átkerült a Cebu Business Park jelenlegi egyetemére.

A Rockwell professzorok néhány hete Cebu-ba utaztak, hogy ott tanítsák az osztályokat. A Cebu campus kezdetben csak az Ateneo-Regis programot ajánlotta fel. A Rockwell úgy döntött, hogy csak egy programot kínál a Cebu MBA piacának tesztelésére. Egy évet adtak a helyszínnek annak bizonyítására, hogy valódi potenciállal rendelkezik a tartós offsite campus fenntartása a városban. A campus csak két tantárgyat kezdett el, és 20 kezdeti diák. Ma a Regis program három témát kínál termonként. És átlagosan 25 diák vagy több minden osztályban.

2002-ben az Ateneo Folyamatos Képzés Központ rövid kurzusokat kezdett kínálni a Cebu különféle munkakörnyeiben. 2008-ban a standard MBA is szerepel a kínált programokban.

Az Ateneo MBA hallgatóinak első tétele 2004-ben végzett. Eddig 78 alumínium volt a Cebu oldalról.

A látomásunk

Ahhoz, hogy az ázsiai-csendes-óceáni térség vezető vezetői oktatási intézménye legyen az üzleti szakember számára, aki a nemzetépítésért elkötelezett szakmai és etikai üzletvezetővé válik.

Küldetésünk

Mint egy jezsuita intézmény, amelynek identitása és célja a szolgáltatás hagyományából és az egyetemi kiválóság színvonalából származik, elkötelezettek vagyunk:

 • Olyan munkahely-alapú üzleti vezetők, menedzserek és vállalkozók fejlesztése és ápolása, akiket az elvek vezérelnek, amelyek egyfajta szolgáltatással bírnak és hatékony irányítási képességekkel rendelkeznek. Úgy véljük, hogy az integritás nélküli szakértelem üres, a szakértelem nélküli integritás hatástalan, és a szakértelem és a sértetlenség szolgáltatás nélkül is irreleváns.
 • Megfelelő és globálisan orientált programok biztosítása, technikai, technológiai, politikai és etikai dimenziók integrálása, valamint szellemi hozzájárulások előmozdítása az üzleti és menedzsment fegyelem, gyakorlat és tanítás fejlesztésében. Hisszük, hogy az intellektuális szigor és a karakter ereje képezi az üzleti szakemberek alapvető alapját.
 • A kar és a személyzet személyes és szakmai fejlődésének növelése. Hisszük, hogy sikerünket küldetésünk teljesítésében a szervezetünk tagjainak elkötelezettsége határozza meg.
 • A karunk szakértelme, az Egyetem különféle egységei és stratégiai partnereink a hazai és globális környezetben a technológia és a verseny kihívásaival foglalkozunk. Hisszük, hogy a különböző érdekeltek erőforrásainak interaktív és integrált felhasználásával hatékonyak és relevánsak maradnak a változó időkben.

Ahogyan ezeket a kötelezettségvállalásokat követjük, igyekszünk áthidalni a hiányosságokat közösségeinkben és hazánkban, hogy népünk jó és jó életet érjen el.

A Dean üzenete

Üdvözöljük az Ateneo Posztgraduális Iskolában! Bár a hallgatóknak sok különböző motivációja van a posztgraduális tanulmányok folytatására az üzleti életben, azt hiszem, a legtöbb diák jön hozzánk a vágy, hogy fejlesszék a lehetőségeit a lehető legteljesebb; a vágy, hogy felszabadítsák képességeiket, hogy jobban teljesíthessék szervezetüket, akár vezetőként, akár vállalkozóként. A vágya, hogy jobb jövőt teremtsenek magatok számára, remélem, nem fogod elfelejteni a felelősséged, hogy másokat is bevonsz a terveidbe . Remélem, hogy valahol az álmaidban, hogy "jobb holnapot építesz", emlékszel arra, hogy holnap nem csak magadért, hanem a környező emberekért és közösségekért is. Adományainkat és tehetségünket nem azért kaptuk meg, hogy kizárólag saját hasznunkra használhassuk, hanem egymással is osztozzunk, hogy mindenki hasznot húzhasson. Az AGSB-nál szenvedélyesen hiszünk abban, hogy az oktatás nem teljes, ha csak a műszaki képzésre összpontosít, és figyelmen kívül hagyja a kialakulást. Nem tudunk segíteni abban, hogy megszerezzük a készségeket ahhoz, hogy jobban működjön a szervezet; segítenünk kell, hogy teljes emberként nőjünk.

Alapvetõ hiteink tökéletesen beillesztõdnek e kivonatunkba a mi elképzelésünkbõl.

 • Az integritás nélküli szakértelem üres.
 • A szakértelem nélküli integritás hatástalan.
 • A szakértelem és a kiszolgálást nélkülöző integritás nem releváns.

Reméljük, hogy minden diákunk és diplomásuk szívesen veszi ezt. Örömmel üdvözlöm Önt az AGSB közösségben!

RODOLFO P. ANG - Dean, Ateneo Posztgraduális Iskola

Díjak és megkülönböztetések

 1. B-Iskola Vezetői Díját az Oktatás, Vezetés és Tanítás Kiválóságáért
  • A világ oktatási kongresszusa 2012. június 29-én, Mumbaiban, Indiában adott

 1. A legjobb üzleti iskolák díja az innovációs vezetésért
  • A Suntec Convention Center (Szingapúr) 2011. szeptember 22-én, Szingapúrban megrendezett Ázsia KPSZ-jének köszönhetően

 1. No. 1 MBA iskola
  • A Bizottság a felsőoktatásról - a magánoktatással kapcsolatos alapok támogatásáról (CHED-FAPE)

 1. Fejlesztési és Kiválósági Központ (hat évig)
  • Ezt a Bizottság a felsőoktatásról (CHED) a Fülöp-szigetekről nyújtották

 1. People Power emberek díjat
  • Tekintettel az AGSB-nek az "Orvosok a barriókra" vonatkozó kiváló küldetéséért SY 2002-2003

 1. Thomas R. Kennedy díj a misszió kiválóságért
  • A Regis Egyetem új vállalkozásai elismerték a felgyorsult és felnőttképzési programok fejlesztésének kiemelkedő és folyamatos növekedését.

 1. Autonóm státusz (2003. október 27. - 2008. október 26.)
  • A felsőoktatási bizottság (CHED) 2003. november 28-án adott

 1. Inter-MBA Games Teljes bajnok 14 éven át
  • 1999-2012

Helyszínek

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Kérdések