Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bevezetés

Az egyetemről

Bar-Ilan University , Izrael egyik legnagyobb egyeteme, a diákoknak széles skáláját kínálja az egyedülálló akadémiai és társadalmi lehetőségeknek, amelyeket egyetlen más izraeli oktatási intézményben sem talál.

Az 1955-ös megalakulása óta több mint 130 000 diák részesült Bar-Ilan példás tudományos és kutatási létesítményeiben, valamint a zsidó kultúra és a hagyomány integrációjával kapcsolatos elkötelezettségét minden tanulmányi programban. Azáltal, hogy biztosítja Izrael legfontosabb kutatóit és professzorait, és biztosítja a diákok számára a zsidó gyökerek felfedezésének esélyét, a Bar-Ilan University biztosítja a diákoknak a munkahelyi sikerhez szükséges erőforrásokat és szaktudást, valamint a társadalomhoz való hozzájárulásuk maximalizálását oktatott és társadalmilag tájékozott polgárok számára.

A világ minden tájáról érkező hallgatók Bar-Ilanba fordulnak, akik valaha is tanulnak a vezető szakokba. Díjnyertes professzoraink felügyelete és irányítása alatt megtanulják azokat a kritikus gondolkodású és elemző készségeket, amelyek szükségesek az érdeklődési területük és az egyetemi növekedésük feltárásához. Bar-Ilan University széles skáláját kínálja a globálisan elismert egyetemi, posztgraduális és doktori programok között, beleértve számos olyan angol nyelvtanfolyamot is, amelyek angolul tanítanak.

Helyszínek

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Izrael

Kérdések