Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bevezetés

Rólunk

A Bay Atlantic Universityet 2013-ban alapították magán, de nonprofit felsőoktatási intézményként, amelynek célja, hogy egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget nyújtson arra, hogy olyan világ polgárokat képezzen, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel ahhoz, hogy eleget tegyünk globális szemléletünknek.

A Bay Atlantic University egy magasan elismert intézmény, amelyet 46 éves oktatási tapasztalattal támogatnak a képzett és tapasztalt professzorokkal az oktatás nemzetközi színtérén. Akadémikusan koncentrált, kihívást jelentő és ösztönző tanulási élményt kínálunk. A nemzet politikai és történelmi szívében található, garantáltan élvezheti az igazi amerikai élményt.

BAU Campus

A Bay Atlantic Egyetem a DC belvárosában található, üzleti, éttermek és bevásárlóközpontok körül. Ez egy nagyszerű hely azoknak a diákoknak, akik biztonságos és barátságos közösségben megismerkednek az Egyesült Államok kulturális és politikai szerkezetének bennfenteseivel.

Mivel multikulturális város, mindenki számára különféle látnivalók vannak. Az események többsége ingyenes, így bárki élvezheti a múzeumokat, parkokat, állatkerteket és műemlékeket. A közlekedés könnyű a városban, mivel a metró és a buszok 3 óráig üzemelnek.

Az időjárás forró és nedves a nyáron, kellemes tavasszal és ősszel, és enyhe, szezonális hóeséssel télen.

A Bay Atlantic University Washington DC egy rövid sétára fekszik a DC főbb turisztikai látványosságaitól. A Fehér Ház épülete mellett van. A Nemzeti Múzeum, ahol a város múzeumai többsége van, mindössze tíz percre van. Minden, ami nem közel van, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Küldetésünk

A Bay Atlantic University célja, hogy egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget nyújtson a világ polgárainak kiképzésére, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel ahhoz, hogy eleget tegyünk globális szemléletünknek. Küldetésünk szerves részét képezi a kreativitás és a figyelem hangsúlyozása a diákok minden törekvésében, és a kívánatos és általánosan foglalkoztatható egyének.

„A Bay Atlantic University küldetése az, hogy világszerte minőségi amerikai oktatást nyújtson a piacvezető programok segítségével, amelyek ösztönzik a globális közösségben sürgősen szükséges szellemi kíváncsiságot, kritikai gondolkodást és kreativitást.”

Célok: A misszió teljesítése érdekében az egyetem a következő stratégiai célokat hozta létre.

 1. Számos fokozatú és okleveles programot kínálnak a feltörekvő és nagy keresletű területeken
 2. Olyan oktatás biztosítása, amely egyensúlyozza a technikai, szakmai és kritikai gondolkodást segítő elemeket annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző tanulók közösségének igényeinek

Célok: A stratégiai célok elérése érdekében az egyetem a következő célokat határozta meg.

 • Minőségi tanulási tapasztalat biztosítása szakképzett oktatók alkalmazásával, akik elkötelezettek a kiváló tanítás mellett
 • A releváns tantervek biztosítása az irányító testület, az iparági tanácsadó testületek, az egyetemi partnerek és a diplomások bevonásával
 • Annak biztosítására, hogy az egyetem megfelelő fizikai és pénzügyi erőforrásokkal rendelkezzen a folyamatos minőségi oktatás biztosításához

A látomásunk

Diákorientált intézmény vagyunk, egy globális elképzeléssel. Filozófiánk a hallgatók felkészítése azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyek a jövőbeli globális közösség kihívásaival való megfeleléshez szükségesek, a legkorszerűbb oktatási technológiák és oktatási módszerek segítségével, piaci válaszadási programok létrehozása érdekében. Az egyetem hosszú távú sikere, valamint a minőségi oktatás elismertségének megteremtése a tantervfejlesztéstől és az eredmények mérésétől függ. Az egyetem azon képessége, hogy vonzza és megtartsa a hallgatókat, a diákok azon képességét, hogy megfeleljenek az üzleti és ipari követelményeknek, valamint a diplomások és a munkáltatók elégedettségi szintje a kritikus intézkedések a sikerhez.

Alapértékei

A Bay Atlantic University a legmagasabb színvonalú oktatást és ösztöndíjat kívánja biztosítani - a tudás határainak előmozdítása és az egyének életre, munkára és vezetésre való felkészítése érdekében. Némelyikünk hozzájárul azáltal, hogy közvetlenül részt vesz a tanításban, a tanulásban és a kutatásban, másokban pedig az alapvető tevékenységeket lényeges módon támogatva és lehetővé téve. Bármi is legyen az egyéni szerepünk, és bárhol is dolgozunk a Bat Atlantic Egyetemen, tartozunk egymásnak, hogy fenntartsuk a közösség bizonyos alapvető értékeit. Ezek tartalmazzák:

 • Mások jogainak, különbségeinek és méltóságának tiszteletben tartása
 • Őszinteség és integritás minden ügyben
 • Lelkiismeretes törekvés a kiválóságra az egyén munkájában
 • A munkahelyi cselekvések és magatartás felelőssége

Minél többet ölelünk be mindennapi életünkbe, annál inkább létrehozzuk és fenntartjuk a bizalom, az együttműködés, az élénk megkeresés és a kölcsönös megértés környezetét, és elkötelezzük magunkat az oktatás és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk iránt.

Továbbá, a Bay Atlantic University-ben úgy gondoljuk, hogy a tanulás nem korlátozódik a hagyományos tantermekben történő hivatalos oktatásra. Az Egyetem számos távoktatási és távközlési módszert alkalmaz, hogy világszerte minőségi oktatási szolgáltatásokat nyújtson, különösen azok számára, akik kiváltságos vagy hagyományosan nem igényeltek.

Global Outreach

A nemzetközi oktatás a Bay Atlantic University globális küldetésének hosszú távú része, amely számos kezdeményezést tartalmaz mind az Egyesült Államokban, mind külföldön, hogy megkönnyítse a nemzetközi határokon átnyúló tudáscserét. Az egyetem azon a feltevésen alapult, hogy a felsőoktatásnak szilárd alapokon kell nyugodnia a kultúrák közötti párbeszédet a világ minden tájáról származó diákok és karok között.

A BAU diákjait arra ösztönzik, hogy tanulmányaikat külföldön töltsék el, hogy növeljék ismereteiket más megyékről és kultúrákról, valamint a globális kérdésekről, amelyekkel ma mindannyian szembesülünk. Ebből a célból a diákok meglátogathatják az Isztambulban, Berlinben és Cipruson található hálózati egyetemeket.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Kérdések