Keystone logo
© Bucharest Business School
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bevezetés

A Bukaresti Üzleti Iskola (Bucharest Business School, BBS) többéves tapasztalattal rendelkezik, mint a fő MBA programokat nyújtó intézmény Bukarestben, Romániában. A BBS híres arról az elkötelezettségéről, hogy a romániai és a regionális vezetést az értékeken keresztül ápolja. A vállalkozók, menedzserek, vezetők és szakemberek oktatásában több mint 30 éves gazdag örökséggel rendelkező BBS a BBS Executive Education márkanév alatt nyílt beiratkozású vezetői oktatási műhelyeket, vállalatok számára testre szabott vezetői oktatási programokat és vállalkozói fejlesztési programokat is fejleszt.

A Bukaresti Üzleti Iskola (BBS) a Bukaresti Közgazdasági Egyetem (ASE) által szervezett MBA-képzéseket nyújtó fő intézményként többéves tapasztalattal rendelkezik. A 2014-ben független intézményként alapított BBS híres arról, hogy elkötelezetten törekszik arra, hogy Romániában és a régióban az értékeken keresztül nevelje a vezetést. Több mint 30 éves gazdag örökségünkkel a vállalkozók, menedzserek, vezetők és szakemberek oktatásában három fő MBA programunk, az Executive MBA (román-kanadai MBA) az INDE MBA (román-francia MBA) és az Energy MBA révén a romániai Executive Education piac vezető szereplőjévé váltunk, és közel 3000, vezető vállalatoknál dolgozó Alumni hálózattal büszkélkedhetünk. Elképzeléseink túlmutatnak a határokon, mivel arra törekszünk, hogy vezető szerepet vállaljunk a délkelet-európai régióban, alakítva a vállalkozók, menedzserek, vezetők és szakemberek üzleti oktatásának jövőjét.

A Bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem (ASE) a Times Higher Education World University Rankings 2023-as rangsorában az első helyen áll Romániában. Az ASE a romániai és délkelet-európai felsőoktatási intézmények között vezető helyet foglal el a gazdaságtudományok és a közigazgatás területén, amit a neves nemzetközi tudományos rangsorokban elfoglalt helyezése is tükröz. A Bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem a Times Higher Education University Impact Rankings által értékelt 1963 egyetem közül a 401-600. helyen áll. Az egyetemnek 22 684 hallgatója van mind alap-, mind posztgraduális szinten, 11 karon. Az ASE jelenleg számos nemzeti és globális kutatási projektben vesz részt, és kiemelkedő hírnevet szerzett teljesítményével és tudományos programjaival. Bukarest Románia fővárosa és legnagyobb városa, az ország délkeleti részén, a Dambovita folyó partján, a Dunától és a bolgár határtól kevesebb mint 60 km-re északra található.

Belépők

Bucharest Business School’s mission is to support the education and growth of managers, professionals and business leaders by combining the latest technologies with the experience of distinguished professors, and prestigious practitioners. We provide leadership through value and work continuously to create a sustainable and performant business ecosystem in South-East Europe.

The admission process for all our degree programs includes several steps and our team is dedicated to supporting you through the entire application and admission journey.

The classes of the programs start in October each year and the admission process is on a rolling base between the 01st of March and the 20th of September each year.

Akkreditációk

AMBA Akkreditált

Miért érdemes a Bucharest Business School egyetemen tanulni?

A 2014-es megalakulása óta úttörőnek számító Bucharest Business School , a Bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem (ASE) tapasztalat utáni üzleti iskolája híres elkötelezettségéről a vezetés érték révén való ápolása iránt Romániában és a régióban.

A három fő MBA programunkon, az Executive MBA-n (román-kanadai MBA), az INDE MBA-n (román-francia MBA) és az Energy MBA-n keresztül a vállalkozók, menedzserek, vezetők és szakemberek oktatásában szerzett, több mint 30 éves gazdag hagyatékunkkal. a román vezetőképzési piac vezető szereplőjévé váltak, közel 3000 öregdiákból álló hálózattal büszkélkedhetnek, akik vezető vállalatoknál dolgoznak.

Jövőképünk túlmutat a határokon, mivel vezető szerepet kívánunk vállalni a délkelet-európai régióban, alakítva a vállalkozók, menedzserek, vezetők és szakemberek jövőjének üzleti oktatását.

Helyszínek

  • Bucharest

    2-2a Calea Grivitei St. 1st District of Bucharest Romania, 010701, Bucharest

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések