Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bevezetés

Az aggódó és gondoskodó oktatók és a kicsi közösségi légkör miatt a Bellarmine's School of Education bölcs választás a sikeres tudományos karrierhez. A szakképzési tanfolyamok, az iskolai terepen szerzett tapasztalatok és az erős szabad művészeti háttér felkészíti a hallgatókat, hogy megfeleljenek a különféle tanulók tanításának kihívásainak. Az Oktatási Iskola kiemelkedő programjai felbecsülhetetlen előnyt biztosítanak hallgatóinknak a szakmai karrier célok elérésében.

Az Oktatási Iskola sokféle anyagot és technológiát használ a mindennapi tanteremben. A hallgatók gyakorlati tapasztalatokat szereznek az állami iskolákban alkalmazott technológiáról, szabványosított és diagnosztikai tesztekről, valamint a tantermi technikák és anyagok valós példáiról. A tantermek SmartBoard technológiával és iPad-ekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy interaktívabbak legyenek az internetről származó információkkal, a tantermi előadásokkal és a tananyagokkal.

Az Oktatási Iskola oktatói úgy gondolják, hogy a hatékony tanár megtanulása mind az elmélet, mind a gyakorlat feltárása révén történik. Ezért a tanárjelöltek az első év első félévében kezdik meg a megfigyelést és a terepmunkát, és ezt négy évük minden félévében folytatják. A Bellarmine hallgatói félévenként átlagosan 30 óra terepmunka-tapasztalatot szereznek. A felső tagozat őszi szemeszterében a jelentkezők egy félévig tartó tanári tapasztalatot szereznek. Ez az intenzív szakmai félév lehetővé teszi a jelöltek számára, hogy finomítsák azokat a tanári készségeket, amelyek felkészítik őket a jövedelmező karrierre.

Az oktatási program végzősei az általános, közép- és középfokú oktatásban találnak munkát az állami és magániskolákban. A Bellarmine tanáraira mindig nagy a kereslet.

Helyszínek

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések