We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Bevezetés

Ismerje meg, hogy a Berkeley Blend hogyan erősítheti jövőjét

Egy másik világra ébredünk. Ahhoz, hogy sikeres legyen ebben az új világban, alkalmazkodónak kell lennie… és rugalmasnak kell lennie. És ahogy egyfajta kávé egyszerűen nem működik mindenkinél, meg kell találni a megfelelő keveréket. Látni fogja, hogy a Berkeley Blend tökéletes arra, hogy segítsen a teljes potenciál kiaknázásában.

Legyen rugalmas

Tanuljon az egyetemen, online vagy a kettő keverékén – mindezt azzal a támogatással és útmutatással, amelyről Berkeley ismert. A teljes tanfolyami terhelés és a folyamatos beiratkozás mellett a következőket keresheti:

 • Akár három év alatt megszerzi az alapképzést
 • Associate diploma mindössze 16 hónap alatt
 • Mind a Bachelor, mind az MBA diploma mindössze négy év alatt

Egyes programok koncentrált héthetes tanfolyami lehetőségeket kínálnak. Rövidebb tanúsítványprogramok is rendelkezésre állnak.

Magabiztosnak lenni

A támogató szolgáltatások, mint például az oktatás, a műhelyek és a Tanulmányi Sikerközpont, minden lépésnél elérhetők az egyetemen és online.

Legyen a helyén.

Már az elején észre fogja venni, hogy a Berkeley College egyedülálló egyetemi élmény. Célunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtessünk annak érdekében, hogy teljes potenciálját elérjük. Noha rendelkezésünkre állnak a lehetőségek és erőforrások, hogy kiváló oktatást kínálhassunk, amely nagy hangsúlyt fektet a karrierre való felkészítésre, a legtöbben azt mondják, hogy Berkeley College inkább családnak érzi magát. Nem fogod magad számnak érezni – az emberek név szerint ismernek majd. Valaki mindig elérhető lesz, hogy segítsen. És gyakorlati, hatékony, gyakorlati oktatást kap, amely felkészít a szakmai világra való belépésre.

Légy igazi

A(z Berkeley College megkülönböztetésének fontos része a sokszínűségünk. Több mint 3600 diák (köztük több mint 420 nemzetközi diák, 49 ország képviseletében) tanul New York-i és New Jersey-i egyetemeken, valamint az Berkeley College Online® -on. Vannak diákjaink, akik frissen fejezték be a középiskolát, és vannak olyanok, akik nagyszülők. A különböző kultúrájú és hátterű emberekkel való tanulás segít felkészülni a globális piactéren való elmerülésre.

Legyen alkalmazkodóképes

A(z) Berkeley College kiemelt prioritása annak, hogy a minőségi oktatást a mozgalmas életmódba illessze be. Kampuszaink a világ egyik legnagyobb városának szívétől a buja hegytetőn át a külvárosokban a Berkeley College Online® rugalmasságáig terjednek. Minden egyetemi helyszínnek megvan a maga személyisége, valamint számos olyan szolgáltatás, amely fokozza az oktatási élményt. Mindenki hozzáférhet a tevékenységekhez minden egyetemen. Tanulhat teljes vagy részmunkaidőben; az egyetemen, online vagy a kettő keverékén keresztül. A nappali, esti/hétvégi és online órák lehetővé teszik, hogy egyensúlyt teremtsen oktatási céljai és személyes és szakmai kötelezettségei között.

Légy gyakorlatias

A(z) Berkeley College képzési programjait az iparági tanácsadó testületek hozzájárulásával fejlesztik és rendszeresen frissítik, hogy a diákok elsajátítsák azokat a készségeket, amelyeket a mai munkaadók megkövetelnek. A kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkező professzorok szigorú tantermi oktatása gyakorlati tanulással párosul egy olyan átfogó oktatás érdekében, amely valóban felkészíti a hallgatókat a szakmai világra.

Belépők

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Amerikai Egyesült Államok

     Kérdések