Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Bevezetés

A BMI oktatási programjaiban harmonizálja az akadémiai/elméleti ismereteket az üzleti világból származó gyakorlati tapasztalatokkal, valamint a sikeres vezetők és vezetők jövőképét. Ily módon lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kiszélesítsék perspektívájukat, áttekintsék üzleti megközelítéseiket, és fejlesszék vezetési betekintéseiket. A vezető egyetemekkel, intézményekkel és oktatókkal, valamint inspiráló üzleti vezetőkkel, tanácsadókkal és vezetőkkel működő társaságban a BMI szorosan követi az üzleti világ képzési igényeit, és olyan tanulási és fejlesztési programokat kínál, amelyek megfelelnek az egyének mai és jövőbeli igényeinek. szervezetek.

A BMI-nek négy fő részlege és nyolc akadémiai egysége van a programjainak szegmentálására annak érdekében, hogy megfelelő megoldásokat kínálhasson az adott képzési és fejlesztési igényekhez. Képzési és fejlesztési szolgáltatásaink négy fő részlege a következő;

  • Nyílt platform (nyílt beiratkozás / rövid távú, szakosodási kurzusok)
  • Vezetői oktatás (fejlesztési programok közép- és felső szintű vezetőknek)
  • Summit & Conferences (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Egyedi / vállalati programok (testre szabott megoldások szervezetek számára)

Tapasztalat és know-how

A 2004-ben alapított BMI az egyedülálló üzleti iskola Törökországban, amely hídként működik az akadémiai világ és az üzleti világ között. Megalakulása óta a BMI több mint 700 programot tervezett több mint 10 vezető egyetemmel együttműködve, lehetővé téve a szakemberek számára, hogy karrierjüket erősítsék. Napjainkban több mint 12.000 fős öregdiákok jeleskedtek a különböző szakismereti és menedzsment tárgyakban a BMI nyílt beiratkozási és vezetőképzési programokban.

A BMI több mint 15 éven keresztül speciálisan kialakított egyedi programokat kínált különféle szervezetek számára, és hozzájárult azok sikeréhez és fenntarthatóságához. Eddig több mint 600 különböző vállalat számára nyújtottunk képzési és fejlesztési szolgáltatásokat, és több mint 8.000 napos szakmai képzést és fejlesztést végeztünk.

Vállalati / Egyedi programok

A BMI a nyílt platformon, vezetői oktatáson és vezetői konferenciákon megszerzett mély know-how-n és tapasztalaton alapuló BMI személyre szabott szervezetfejlesztési programokat kínál vállalatok és vállalatok számára vezető egyetemekkel, szakterületi szakértőkkel és felsővezetőkkel együttműködve. üzleti világ.

A BMI személyre szabott oktatási és fejlesztési programokat tervez és hajt végre, amelyek célja, hogy élvonalbeli megoldásokat nyújtsanak a szervezetek speciális képzési igényeire, és hozzájáruljanak azok sikeréhez és fenntarthatóságához. Nyolc különböző akadémiai egység alá szegmentálva kínál megoldásokat különböző témákban, különböző oktatási és képzési módszerek alkalmazásával.

Helyszínek

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Kérdések