Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Bevezetés

A Boston University Questrom School of Business ben minden nap átalakulunk. Átformáljuk a meglévő programokat, újakat hozunk létre, és új módszereket keresünk diákjaink tapasztalatainak bővítésére annak biztosítására, hogy értékes készségeket, meglátásokat és kapcsolatokat szerezzenek élénk közösségünktől, és rendkívül hatékony vezetőként lépjenek be a munkaerőbe.

A Questromnál az innováció valóban az ihletet jelenti. Nem változtatunk egyszerűen a változtatások kedvéért. Fokozzuk az oktatást, amelyet hallgatóinknak nyújtunk, és kari kutatásunk révén forradalmasítjuk az irányítási gyakorlatot. Hiszünk az újradefiniáló innováció fellendülésében.

Az üzleti oktatásban egyedülálló pozíciónk van, és kiválóságot követünk minden tevékenységünkben. Részei vagyunk a világ egyik vezető kutatási egyetemének egy innovációról ismert nemzetközi városban.

Olyan innovatív és etikus vezetőket készítünk elő, akik megértik az üzleti élet társadalomra gyakorolt hatását és értéket teremtenek a világ számára. Hallgatóink megértik a szervezeti rendszereket, a vezetés létfontosságú szerepét és a globális gazdaságot átalakító erőket. Kutatási, oktatási és közösségi elkötelezettségünk révén olyan tudományos ismereteket és meglátásokat generálunk, amelyek elősegítik az irányítási gyakorlatot. Nagyon komolyan vesszük azt a kötelezettségünket, hogy olyan oktatási tapasztalatot nyújtsunk Önnek, amely felelős és reagáló globális vezetőt eredményez, aki pozitívan hat az alkalmazottakra, az ügyfelekre, a tulajdonosokra és az Ön közösségére.

A Questromnál arra összpontosítunk, hogy kivételes eredményeket érhessünk el Önnek, az osztályteremben és kívül is. Erős karunkon kiemelkedő tudósok, dinamikus tanárok és tapasztalt gyakorlati szakemberek vannak az üzleti világból. Tanterveink szigorúak és igényesek, mivel próbára teszi intellektuális, személyközi és döntéshozatali képességeit. Diákjaink a világ minden tájáról érkeznek ide, változatos oktatási és kulturális háttérrel, munkatapasztalatokkal. Boston városa kiemelkedő hátteret biztosít a csúcstechnológia, az egészségügy és a vállalkozói szellem vezető központjaként.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések