We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bevezetés

Általános információk a Kar

Bucharest Business School jött létre 2014-ben, mint a posztgraduális üzleti kar Bukarest Akadémia Ecnomic Studies és két fő MBA programok: Román kanadai MBA és Román-francia MBA (Korábbi inde). BBS felelős Executive Education projektek, Mini MBA és Vállalkozói Fejlesztési Programok ASE Bukarest. Val vel Több mint 20 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik in Business Administration Karunk egyik fontos szereplője a romániai MBA piac 4,000+ diplomások nagy cégek. A kivételes nemzetközi impactc és bevonása a Bucharest Business School elnyerte a "3 Palmes" díjat EDuniversal 2014. Karunk egy tartós és gyümölcsöző együttműködés uOttawa (Telfer School of Management) és CNAM Párizsban.

Romániai pedagógusok képezték e rangos külföldi egyetemeken és folyamatosan fejlődik a tanítási módszerek a tanulók az oktatási szolgáltatások a legmagasabb tudományos standardoknak.

Mivel mind a mi MBA program, a román-kanadai, román-francia (korábbi ák) fejlesztettek segítségével a nemzetközi partnerekkel, azok folyamatosan frissül a szabványokat és specificitása a kanadai és a francia programokat.

A nemzetközi tanterv, szigorú tanár kiválasztás és értékelés, a közelmúltban életrajz és a korszerű oktatási módszerek a legfontosabb eleme a kettős diploma programok.

Rangsor és díjak

Még akkor is, ha Bucharest Business School -ben alakult 2014-ben, mint egy posztgraduális Kar A Bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem a 2 MBA programok több mint 20 éves tapasztalattal és több mint 5.000 öregdiákok.

A román-kanadai MBA program kínál kettős diplomát formában ASE Bukarest és uOttawa (Telfer School of Management). Ez a program megegyezik a kanadai egy és minden évben a tananyag frissítik, hogy fedezze a legérdekesebb témákat az üzleti környezet.

A román-francia MBA program fejlesztjük CNAM Párizs valamint lehetőség van egy kettős diplomát ASE és a francia partner. Ez a program a klasszikus - akcióban - tanulmány formájában és az újonnan bevezetett hibrid MBA köré a modern e-learning platform.

Partnereink AMBA Szövetsége (MBA) akkreditált MBA program és a legmagasabb színvonalú oktatási szolgáltatásokat az észak-amerikai és nyugat-európai megközelítések. 2014-ben Bukarestben Business School megkapta a 3 Palmes of Excellence díjat edUniversal elismeréseként a nemzetközi tevékenységét, gondoskodik a szükségleteit a diákok és a modern tantervek. Bucharest Business School tagja CEEMAN (Central & Eastern Europe Management Development) és az elmúlt években, a programok rake mint top MBA programok állnak rendelkezésre a romániai. Mindkét program által akkreditált román oktatási minisztérium és a diploma által kiadott bukaresti Közgazdaságtudományi Egyetem elfogadott valamennyi európai, észak-amerikai országok és így tovább.

Campus & Szolgáltatások

A bukaresti Business School házigazdája egy újonnan felújított történelmi épületben Bukarest belvárosában egy korszerű földrengés védelmi rendszer.

A román-kanadai MBA Program Követelmények 2 legkorszerűbb exkluzív előadás szoba, egy exkluzív IT labor és 4 dolgozó szoba a hallgatók minden körülmények között a kiváló tanulási tapasztalat. A szobák tervezését szakértelemmel a kanadai partnerekkel és szellemes alapító származó CIDA (Canadian International Development Agency).

A román-francia MBA Program 2 tantermeket, egy informatikai labor és két egyéni / dolgozó szoba komplett informatikai és multimédia támogatás.

Minden MBA hallgatók hozzáférnek a BBS könyvtár több mint 20.000 cím, angol és francia nyelven, amely minden tanfolyam. BBS frissíti a könyvállomány minden évben ajánlása alapján a román és a külföldi hivatali professzorok.

vállalati partnerek

Több mint 5,000 diplomások jelentős román és a multinacionális vállalatok aktív a helyi piacon, a program nagykövetei Bucharest Business School egy nagy hírnevet a 20 éves tapasztalattal.

A jelenléte Alumni tagok ezek a cégek nem csak ad a BBS erős előnyt a verseny toborzó jövőben a diákok bu is megkönnyíti az együttműködést a hallgatói gyakorlat programok megtalálása szakmai álláspontok és szervező mini állásbörzét.

Az elsők között MBA program áll rendelkezésre a romániai '90 -es évek elején, amikor az új helyi üzleti osztály definíció együtt a stabilitási programok az évek voltak a fő pillért, amelyre nagy összefüggéseket építeni társaságok, civil szervezetek, állami intézmények, a szakmai szervezetek képviselői, a diplomácia.

Helyszínek

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Kérdések