Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Bevezetés

Található Wuhan, a tőke a Hubei tartomány és egy fő csomópont közlekedési Kínában, Közép-Kínában Normal University egyik legfontosabb átfogó egyetemi közvetlenül irányítása alatt a kínai Oktatási Minisztérium. A festői campus több mint 2000 Mu (330 hektáros) fészkelt Guizi Hill, határos Dél-tó. Mint az egyik egyetem a listán 211 Nemzeti Oktatási kiemelt projekt, Közép-Kína Normal University rendkívül elismert fontos alapot ápolása ragyogó tehetségek az ország, valamint a kiváló képzési központ kiváló tanárok felsőoktatási intézmények és a magas iskolákban.

Egyetemünk az elsők között nagyobb intézmények Kínában jogosult felajánlani doktori és posztgraduális fok, hogy értékelje és adományozza a címet a tanár, docens és a doktori témavezető és már létrehozott egy teljes és optimalizált korszerű oktatási rendszert graduális egyetemi programok , honnan doktori posztdoktori programokat, és a teljes munkaidős felnőtt-oktatási programok.

Kutatásunk erőssége tanúi állandó növekedése évről évre. A nemzeti társadalomtudományi kutatómunka CCNU rangsorolja top 10 három egymást követő évben, és társadalomtudományi kutatómunka által az Oktatási Minisztérium helyet top 6 négy egymást követő évben. Rangsor No.8 a negyedik Társadalomtudományi kiemelkedő eredménynek díját, egy sor kutatási eredményeink nyertek díjakat, beleértve a két öklét díjakat a Természettudományi díját a kínai Oktatási Minisztérium és a hat első díjat Hubei tartományi Természettudományi díját.

Hoztunk létre, szoros kapcsolatok számos kulcsfontosságú egyetem és kutatóintézet és végeztek az iskola-iskola cserék és széles körű tudományos együttműködés több mint 100 egyetem több mint 70 országban, mint például az Egyesült Államok, Kanada, Németország, Japán, Oroszország, Franciaország, Új Zéland, Ausztrália, Dél-Korea és Vietnam. Külföldi szakértők és a tanárok rendszeresen meghívják tanítani az egyetemen. Az elmúlt években, a tanárok, az egyetem már folyamatosan külföldre küldött további vizsgálatot, akiknek nagy többsége már hazatért lesz a gerincét a saját oktatási és kutatási területen; jó néhány közülük aktív nemzetközi tudományos emelvényre és tettek csodálatra méltó hozzájárulás a tudomány, a technológia, a kultúra és az oktatás közötti cseréket Kína és más nemzet a világon.

Helyszínek

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Kérdések