Keystone logo

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

A logo

Bevezetés

Főiskola Történelem

Az egész úgy kezdődött, több mint hét évtizeddel a Campo Grande környékén, az Akadémia Afonso Celso, oktatási projekt elkötelezett az eszmék, az igények és kultúra Rio nyugati zóna. Az első egyetemi tanítási egység, székhelye: 1969 volt a Gazdaságtudományi Kar, számviteli és adminisztrációs Sreder Moacyr Bastos.

Az évek során megtudjuk, hogy a kép egy egyetem a kép minden egyes diákjaik - a képzés, a tudás, a világkép, a képességét, hogy szembenézzen az akadályokat. És mindenek felett, a tudatosság állampolgárságot. A diák a legnagyobb értéket, a tükröt. Tehát soha nem teszi lehetővé a tisztán piaci víziója az oktatás átfedésben van az erkölcsi értékeket.

Hagyomány és modernitás, a minőség a tudományos kiválóság és úttörő szellem, a kompetencia és a hitelesség, a technológiai fejlődés és a legjobb az infrastruktúra, a nyugati zóna Rio de Janeiro / RJ. Mindezek a jellemzők határozzák meg a University Center Sreder Moacyr Bastos képező nemcsak jó szakember kész szembenézni a munkaerőpiacon, de mindenekelőtt a jó polgárok.

Küldetésünk mindig az volt, hogy hozzájárul az építési és a tudás terjesztése, amelyek lehetővé teszik a polgárok és az átalakuló társadalmi és szakmai média. És a vágy, hogy e cél elérése érdekében, attól a pillanattól kezdve kezdjük, hogy integrálja az Oktatási csoport UNIESP még erősebbé vált mindannyiunkban.

Küldetés

Küldetésünk mindig az volt, hogy hozzájárul az építési és a tudás terjesztése, amelyek lehetővé teszik a polgárok és az átalakuló társadalmi és szakmai média. És a vágy, hogy e cél elérése érdekében, attól a pillanattól kezdve kezdjük, hogy integrálja az Oktatási Csoport UNIESP még erősebbé vált mindannyiunkban.

Infrastruktúra

A főkapitányság Campus Egyetem Center Sreder Moacyr Bastos található központjában Campo Grande környékén, nyugatra a település Rio de Janeiro. Amely két bemenettel, a Campus könnyű megtalálni, és lehetővé teszi a hozzáférést az emberek különböző részein a város és a más településeken.

A főbejárat a Campus Rua Trinity mérnök, # 229 és jobb hozzáférést blokkolja az A, B, C és D az oktatási komplexum. A második bejegyzés található a Rua Costa Amaral, No. 360, a legjobb a hozzáférést ezekhez célja, hogy megakadályozza az E (Épület Evandro Lins e Silva).

A főkapitányság Campus kívül tartalmazza, hogy tantermekben, az alábbi területeken :. Színház Sreder Moacyr Bastos; . Moziterem Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport tornaterem; . Laboratories az anatómia és a kémiai és biológiai tudományok; . Média Központ miniszter Francisco Dornelles, tagjai multimédiás előadóterem, rádiós újságíró laborban, újság írásban labor, laboratóriumi reklámügynökség és a reklám és a televíziós újságírás laborban; . Core joggyakorlatban kialakult a két laboratóriumban kísérleti iroda, tárgyalóteremben, Bíró szoba, és különösen fenn az igazságszolgáltatás helyet; . UniMSB művészeti galéria,.

. CIEE fel Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander banki szolgáltatások; . Könyvtár; . Parkolás a sajátos nevelési igényű tanulók, tanárok és alkalmazottak, a bejegyzést Manai Street, # 116.

A főkapitányság Campus Egyetem Center Srede Moacyr Bastos, továbbá tartalmazza a közigazgatási ágazatokban, a koordinátorok a graduális, posztgraduális és bővítése és a plébánia.

Helyszínek

  • Rio de Janeiro

Kérdések