Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Bevezetés

Rólunk.

A California Institute of Advanced Management ( CIAM ) egy nonprofit egyetem, amely az élethosszig tartó tanulás lehetőségeinek elérését, kihívását és a sokszínű diákpopuláció szempontjából releváns. Célja az oktatási hozzáférés és a tudományos kiválóság elősegítése az egyetemi műveletek és erőforrások, az innovatív szállítási rendszerek és a hallgatói szolgáltatások rendkívüli irányításával, valamint a releváns, tanulóközpontú, sikerorientált és a technológiára reagáló programokkal.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM személyzet, kar és 2015-ös diplomások

A Drucker filozófiái alapján.

Peter F. Drucker bölcsességének felhasználásával a menedzsment gyakorlására a CIAM eszközökkel és tudományágakkal segíti a vezetőket és a vezetőket, hogy a változó üzleti környezetben értelmes társadalmi felelősséggel járó döntéseket hozhassanak a tapasztalati tanulás beépítésével mind az online, mind az osztálytermi környezetben. A Peter Drucker számára öt irányítási alapelv:

  • A teljesítménymérések meghatározása
  • Motiválás és kommunikáció
  • A célok meghatározása
  • szervezése
  • Emberek fejlesztése

Küldetésünk:

Peter F. Drucker bölcsességéből kiindulva olyan vezetőket állítunk elő, akik mélyreható megértést kapnak vezetői feladataikért a személyes és társadalmi siker elérése érdekében. Ezt úgy tesszük, hogy tapasztalati tanulással szolgálunk mind a hagyományos tantermi, mind a virtuális környezetben.

A látomásunk:

CIAM olyan vezetőket állít elő, akik felelősek, globálisan orientált és a gyakorlatba merülnek.

Az értékeink:

CIAM értékeket képvisel és előmozdítja az etikát, az integritást és a kötelességnek való megfelelést tiszteletben tartó kultúrát alkotóink, alkalmazottaink és társadalmunk számára. Ezek az értékek közvetlenül Peter Drucker bölcsességéből származnak.

Az elnök üzenete:

"A California Institute of Advanced Management ( CIAM ) egy célja van: lehetőséget adni arra, hogy saját jövőjét megteremtse az Ön által választott környezetben. Ennek megvalósításához építettük meg a tanfolyamainkat és a programunkat, amit a menedzsereknek és a vállalkozóknak tudniuk kell a mai vezetõk és a jövõbeli munkáltatók ma megértik, hogy a mai létfontosságú alkalmazottak - akiket Peter F. Drucker, a Modern Menedzsment Atyja, "tudástudóknak" neveznek - nem kezelhetõk, hanem vezetni kell. Ezenfelül ez a vezetői szerep csak olyan vezetőknél végezhető el, akik nemcsak MBA-kkal rendelkeznek, hanem a tapasztalatokra és a tudományágak széles skálájára is vannak perspektívák: amit már megtanultatok az életben és a főiskolán, függetlenül attól, a múltban másokkal való interakcióban szerezte meg a lehetőséget, a CIAM MBA biztosítja a kulcsait, hogy ezeket az ajtókat kinyitva CIAM meg személyes világképét. "

- Jennie Ta, MBA, a CIAM elnöke

Jöjjön hozzánk a CIAM !

Ösztönös vagyunk, hogy érdeklődsz az oktatásodtól a következő szintre. Lenyűgöző felvételi csapatunk segít abban, hogy megismerkedjen az MBA-tapasztalatunkkal.

Jöjjön ide hello! Barátságos felvételi csapatunk készen áll arra, hogy segítsen Önnek az MBA döntésében, és megmutassa a CIAM tapasztalatának értékét.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Kérdések