Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Bevezetés

Clarkson végzős programjai belekerülnek a már elfoglalt életébe.

Azt tapasztaljuk, hogy hallgatóink nagyon érdekes életet élnek. Legutóbbi főiskolai hallgatók, akik ezt a versenyképességet keresik. Ők szülők. Leendő orvosok és tanárok. Vállalkozók, innovátorok és feltalálók. Teljes munkaidős alkalmazottak a Fortune 500 társaságokban. Ők önkéntesek a közösségükben.

Ezért hoztunk létre rugalmas lehetőségeket, amelyek illeszkednek az életstílusához. Online, a helyszínen a négy New York állambeli helyszínünk egyikében, vagy a hibrid (online és helyszíni keverék) lehetőségek lehetővé teszik, hogy kurzusokat vegyen az Ön számára megfelelő térben. A részmunkaidős és a teljes munkaidős lehetőségek lehetővé teszik, hogy a programot az Ön ideje alatt töltse ki.

És a legjobb rész? Magas színvonalú, akkreditált oktatást kap, amely jövőbeni sikereket eredményez a területén, oktatva a kar szakértői egy kis osztályban.

A diplomás iskoláról

A Clarksonnál az innováció hatással van. Azok a hallgatók, akik a Clarkson-t választják a posztgraduális és szakmai programokhoz, azzal a céllal érkeznek: elősegítik a tudást, feltárják a társadalmat mozgató ötleteket, és értelmes karriert építenek. Világszerte releváns tanterv és az ipar, az üzleti élet és az oktatás vezetőivel való kapcsolattartás révén készen áll arra, hogy értelmezze a komplex rendszereket, kapcsolatot létesítsen az emberek és a területek között, és kreatív megoldásokat találjon a mai legbonyolultabb kihívásokra. Mélyíteni fogja tudásbázisát, hogy ötleteit nagyszerű termékekké gyorsítsa fel, és vezesse a befolyásoló szervezeteket.

A kapcsolatok különbséget tesznek. A Clarkson öregdiák hálózat több mint 40 000 emberből áll, és tele van olyan vezetőkkel, akik hathatós szervezeteket ösztönöznek, olyan ötleteket állítanak elő, amelyek megváltoztatják az emberek életmódját, és értelmes módon kapcsolatba lépnek a jelenlegi hallgatói testülettel. Dékánink és oktatóink rendszeresen konzultálnak saját tanácsadó testületükkel, amelyek az ipar vezetői, öregdiák munkáltatók, kutatási partnerek, gondolkodóközpont-konzorcium tagjai és az akadémiai társak tagjai. Beiratkozott hallgatóként bekapcsolódhat a Clarkson Alumni Egyesület programjaiba, és hozzáférhet a Karrier Központ szolgáltatásaihoz a szakmai fejlődés elősegítése érdekében.

Szigorú és személyes. A Fulbright és a Nemzeti Tudományos Alapítvány ösztöndíjaitól kezdve a nagy tapasztalattal rendelkező dolgozó szakemberekig és kutatókig, akik együttműködnek az iparág gondolatvezetőivel, a Clarkson tanszék saját tapasztalataikat és hálózatait vezetik be oktatásukba és tanácsadásba. Összekapcsolódhatnak az osztálytermen kívüli élet igényeivel, függetlenül attól, hogy dolgozó szülő vagy karrier-előállító vagy közösségi önkéntes. A karot személyesen megismerheti, mivel az osztályok szándékosan kicsik az összes tanulási módban: helyszíni, online, teljes munkaidőben és részmunkaidőben.

Megéri. Clarkson oktatási megközelítése eredményeket hoz. A Brookings Intézet szerint a Clarkson-fok több mint 40% -kal növeli a diplomások karrierje közbeni jövedelmét. A PayScale Inc. a Clarksont a fizetési potenciál alapján sorolja be a legjobb mesterfokozatot nyújtó 12 legjobb programba. És minden ötödik Clarkson öregdiák már vezérigazgatója, egy cég tulajdonosa vagy vezető beosztásban van.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

elismerései

 • Az oktatási program végzettségének 95% -a három hónappal a diploma megszerzése után került elhelyezésre
 • Az MBA program végzettségének több mint 90% -a 3 hónapon belül végzi a hallgatót
 • Top 20 ellátási lánc menedzsment program, amerikai hírek és világjelentés, Amerika legjobb kollégiumai, 2016
 • A legjobb veteránok főiskolái, az Egyesült Államok Hírek és Világjelentése, Amerika legjobb kollégiumai 2016 .
 • Az online MBA program a nemzet top 40 közé sorolható, az USA News & World Report 2015 .
 • Az 50 legjobb amerikai vállalkozói egyetem, a Forbes
 • Legjobb online diplomás üzleti programok, amerikai hírek és világjelentés, legjobb online programok

Graduate School Mission

A Clarkson Egyetemi Misszióval párhuzamosan a Graduate School teljes mértékben elkötelezett diplomás tudósok és kutatók közösségének sikere mellett. Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt a diplomás tapasztalatok kulcsfontosságú dimenzióiban:

 • Tehetséges, változatos és motivált hallgatók vonzása, toborzása és megtartása
 • A hallgatók és oktatók koordinált, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak
 • Az ipar és az egyetemek közötti partnerségek támogatása a kutatási kezdeményezések és a karrierlehetőségek növekedésének támogatása érdekében
 • Mivel a dolgok központi forrása a diplomás

Graduate School Vision

A végzettek toborzásának, oktatásának, kutatásának és szolgáltatásának világszínvonalú központja lenni.

Clarkson küldetése, jövőképe és értékei

A Clarkson Egyetem akadémiai programjai és az oktatási tapasztalatok átfogják a határokat, és tartalmukban nagyon eltérőek. Az intézmény oktatási és működési folyamatainak középpontjában az alapvető célok és értékek vannak, amelyek meghatározzák a közös élményt, amely minden Clarkson hallgató növekedését meghatározza. Az egyetem megfogalmazta küldetését, jövőképét és értékeit, és stratégiai tervezési folyamatán keresztül felhasználja ezeket a cél- és identitási nyilatkozatokat, hogy értékelje és megerősítse Clarkson folyamatos irányítását és fejlődését a kiválóság felé.

Campusaink

A Clarkson három fizikai egyetemi helységből áll, New York államban.

Potsdam - A 640 fás és vízparti hektáros fő campusunk minden egyetemi diploma programot, sok mester- és Ph.D. otthont ad. programok, valamint kutatóközpontok, atlétikai létesítmények és rezidenciák közel 4000 hallgató számára.

Schenectady - A Schenectady szívében, a Fővárosi Campusunk (CRC) számos diplomás és professzionális tanulmányi program, otthoni K-12 program és többcélú felhasználási lehetőség ad otthont.

Beacon - A Hudson folyó partján található a Clarkson folyók és torkolatok Beacon Intézete, amely otthont ad diplomások, úttörő vízkutatások és K-12 tájékoztató programok számára.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Programok

    Kérdések