Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Bevezetés

Kik vagyunk

Convertas egy megbízható tanácsadó cég, amely segíti a szervezeteket a tevékenységeik fejlesztésében, hogy a bevált gyakorlatok elfogadása során összehangolják célkitűzéseiket.

A Convertas segítünk a vállalkozásoknak teljesítményük növelésében és növekedésében, új és jobb módszerek megtalálásában. Számos szakosodott szolgáltatást kínálunk minden üzletágban, együttműködve ügyfeleinkkel, hogy segítsék szervezetük fejlesztésében.

Convertas szakértelme az évek tapasztalatain alapszik, amely a diverzifikált iparágak ügyfeleivel, a Közel-Keleten, Afrikában, Európában és Ázsiában dolgozik.

Fő célunk az, hogy segítsünk üzleti teljesítményének javításában és növekedésében, a problémák azonosításában és megoldásában, új és jobb módszerek megtalálásában. Függetlenül attól, hogy egy nagyvállalat, egy kkv vagy egy nonprofit szervezet, segítünk fejleszteni tevékenységét, csökkentve költségeit.

A Convertas a szolgáltatások széles skálája vonzóvá teszi a kínálatunkat sok kihívással és fejlesztési lehetőséggel. Ajánlatunk kiterjed minden üzletágra, együttműködve ügyfeleinkkel, segítve őket a szervezetek fejlesztésében.

Amit csinálunk

A tanácsadói szolgáltatásaink középpontjában a stratégiai menedzsment és a problémamegoldás a marketing, az emberi erőforrások, a minőség, a pénzügyek, a beszerzés és az ellátási lánc területén helyezkedik el. Tanácsadóink készek segíteni az ügyfeleket a projektek tervezésében és megvalósításában, tanácsadásban és ötletbevételben velük, hogy gyakorlati eredményeket teremtsenek és növeljék a stratégiai gondolkodást.

A Convertas ban az üzlet minden területén, beleértve a menedzsmentet, a HR-menedzsmentet, a marketinget, a pénzügyeket, a beszerzést és a logisztikát, a célzott szervezeteket, vezetőket és alkalmazottakat oktatjuk.

Küldetésünk

Convertas megbízható tanácsadó cég, amely segíti a szervezeteket tevékenységük fejlesztésében a célok elérése és a legjobb gyakorlatok elfogadása érdekében.

Segítünk a vállalkozásoknak teljesítményük növelésében és növekedésében, tervezés, problémamegoldás és új és jobb módszerek megtalálásában. Számos szakosodott szolgáltatást kínálunk minden üzletágban, együttműködve ügyfeleinkkel, hogy segítsék szervezetük fejlesztésében.

A látomásunk

Convertas Vision az egész világon minden üzletágban megbízható tanácsadó, egy vezető tanácsadó cég, amely megbízik a magas szintű kompetenciákkal a különböző üzleti területeken.

Az értékeink

 • Kiválóság: Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek meghaladják várakozásaikat

 • Integritás: Amit ígérünk, az lesz, hogy mit fogunk szállítani. Erõs erkölcsi elvek érvényesítése az életmódunk. Eredményorientált szolgáltatásokat nyújtunk.

 • Kreativitás: Ügyfeleink számára új lehetőségeket teremtünk szolgáltatásaink, problémamegoldó és stratégiai tervezésünk révén.

 • Vezetés: Vezetésünk alapja a látásmódunk, amely inspirálja és motiválja másokat.

Képzés és fejlesztés

Képzést szervezünk minden üzletágban, beleértve a stratégiai menedzsmentet, az emberi erőforrás menedzsmentet és a marketinget

Képzési módszertanunk

Mivel az emberek nem emlékeznek sokat arról, amit olvasnak vagy hallanak, módszertanunk inkább az audio-vizuális hatás használatára támaszkodik, amely hatékonyabb, mint az előadás stílusa. A prezentációk, a videók és a szimulációs módszerek nagyon hatékonyak ahhoz, hogy emlékezzenek az emberekre.

Ráadásul a tanulás és a megemlékezés legjobb eszközei a tanítás és a tanítás. Ez azt jelenti, hogy bevonják a gyakornokot a tanítási folyamathoz azáltal, hogy kölcsönhatásba lépnek, kitöltik a munkalapokat, és ösztönzik a megszerzett magyarázatot és bemutatást.

A tréningeket 3-5 alkalommal egy-egy konferenciatervben vagy az ügyfél helyiségeiben, akár házon belüli tanfolyamokként, akár 3-5.

Kezeljük az egyéni képzési programokat (ITP-ket) azoknak az egyéneknek, akik a tanfolyamokat a munkájukhoz vagy igényeikhez igazítják. Ezek egy-egy edzésstílushangképzés a legtöbb számára

Helyszínek

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

  • London

   London, Egyesült Királyság

   • Istanbul

    Istanbul, Törökország

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, Malajzia

     Kérdések