Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Bevezetés

Latin-amerikai üzleti iskola világszerte elismert

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetemen működő COPPEAD Graduate School of Business üzleti iskola egy üzleti iskola, amely nemzetközileg ismert az oktatás és a kutatás kiválóságáról.

Az iskola több mint 10.0000 menedzser , 1300 mesterképző és 60 doktorjelölt diplomát végzett üzleti szakirányú kurzusokon. A teljes és idejű , nyilvános és ingyenes MBA programunk az egyetlen latin-amerikai program , amely már a világ 100 legjobbja közé tartozik, a The Financial Times szerint.

A COPPEAD-nál a kutatás és az ismeretek minden tevékenység központi tengelye. A diákokkal, a vállalatokkal és más piaci szereplőkkel folytatott napi kapcsolattartás során az általunk előállított tudás irányítja az osztálytermi bemutató természetét és a társadalommal való interakciót. Ez a küldetésünk és elképzelésünk alapja, és úgy gondoljuk, hogy hozzájárulunk a társadalomhoz .

Küldetés

Az emberek átalakítása az értékek előmozdítása és az ismeretek terjesztése és elterjesztése révén, a vezetési elmélet és a gyakorlat integrálásával a jobb szervezetek és a társadalom érdekében.

Látomás
Fontos brazil központ lehet a vezetők, vállalkozók és kutatók átalakításához.

Központi értékek

 • Kiválóság: Ez a lényegünk, amely irányítja a növekedést , a kutatást, a karok felvételét, az új programok kidolgozását, többek között a tevékenységeket.
 • Integritás: A COPPEAD értékei között szerepel az etikai és társadalmilag felelős magatartás vetése a menedzser szakmában . Megértjük, hogy az integritás a legjobb módja annak, hogy az iskola teljesítse küldetését és jobban szolgálja Brazíliát.
 • Szolgálat Brazíliában: A COPPEAD volt harmadik iskola Brazíliában és az első Rio de Janeiróban, ahol doktori programot nyújtott; az első Brazíliában, amely nemzetközi szintű teljes munkaidős MBA-t kínál, és úttörője volt Brazíliában az üzleti és menedzsment vezetői oktatásnak. Fejlesztenünk kell embereket és szervezeteket országunk fejlesztése érdekében.

Kitüntetések

 • A Financial Times közzétette tízszer a világ legjobb 100 teljes munkaidős MBA programjának rangsorában.
 • Az Executive MBA kétszer szerepelt a Financial Times EMBA rangsorában a világ 100 legjobbja között.
 • Az EFMD (Európai Alapítvány a Vezetési Fejlesztésért) tagja, egy nemzetközi tagsággal rendelkező szervezet, több mint 850 tagszervezettel akadémiai és üzleti életből.
 • Tagja az AACSB-nek (Association to Advance Collegiate Schools of Business), egy nemzetközi szövetségnek, amely több mint 1500 taggal rendelkezik 90 országban, ideértve a világ legjobb üzleti iskoláit.
 • Az ANPAD, a brazil Menedzsment Akadémia 2007 óta tanúsítja, igazolva, hogy az oktatási gyakorlatok minőségi szabványokon alapulnak.
 • A CAPES (a felsőoktatási személyzet fejlesztésének koordinálása, az Oktatási Minisztériumhoz kapcsolódóan) 6. szintje (7-ből 7-ig)
 • 10 kutatószék
 • Partnerség 42 üzleti iskolával az egész világon

Akkreditációk, tanúsítások és egyesületek

132663_Untitled-1.jpg

Rio de Janeiroi Szövetségi Egyetem

A Rio de Janeiro Szövetségi Egyetemet 1920-ban alapították, és ez Brazília első és legnagyobb szövetségi egyeteme. Az oktatás és kutatás egyik legnagyobb kiválósági központja az országban és Latin-Amerikában, az egyetem küldetése az, hogy a brazil társadalom számára eszközöket biztosítson az emberi tudás egyetemes örökségének uralmához, kiterjesztéséhez, ápolásához, alkalmazásához és terjesztéséhez. átalakító erőként viselkedik.

Helyszínek

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Kérdések