Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA Americas
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA Americas

0 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

* Teljes tandíj és a program időtartamának becsült költségei

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A hétvége, a városa - keresni egy Ivy League MBA-t az otthonhoz közel.


Az Executive MBA Americas programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen a dolgozó szakemberek igényeinek, akik karrierjüket megpróbálták megszakítani. Keressen MBA-t minden órában szombaton és vasárnap a helyi városhoz kapcsolódó osztályteremben.


Mi teszi az Executive MBA Americas programot másképp?

Nemzetközi osztályterem és hálózat. Kapcsolatba léphet az osztálytársakkal egész Észak- és Dél-Amerikában élő, interaktív videokonferenciákon keresztül, amikor személyi osztályokon részt vesz a város kohorszjával.

Az Amerika valóban globális program, amely előrelépi karrierjét és növeli vezetői potenciálját. Ez a Executive MBA program felajánlotta a Smith School of Business-t a Queen's University-ben. 17 hónapon belül befejezed a tanfolyamodat, és két MBA-t kapsz: egyet a Cornell Egyetemen és egyet a Queen's University-től.


Tanterv és tanárok

A Johnson Executive MBA Americas programja integrált és szekvenált általános menedzsment tantervet kínál a testreszabott projektekkel és esetekkel párosítva. A tanfolyamok a menedzsment alapjaira, a stratégiai gondolkodásra, a vállalkozói szellemre, a vezetőségre és többre összpontosítanak. Egy új projektet vagy tanácsadási projektet és egy csapatalapú globális üzleti projektet is készít nemzetközi szinten.


Diák tapasztalat

Minden második hétvégén a város helyi tanácsain részt vesz az osztálytársakkal. Ugyanakkor öt országban osztálytársakkal csatlakozhat videokonferencia-technológiával - az osztályokat Cornell campusából tanítják. Az osztálytársakkal és a tanárokkal kölcsönhatásba lép, kérdéseket tesz fel, befejezi a kitörési munkameneteket, és a tananyagon dolgozhat csapatként.


A mélyreható tanfolyamok és a hálózati lehetőségek megteremtése érdekében az összes kohorsz együtt három lakóépülethez csatlakozik. Ezeket az üléseket a Cornell és a Queen egyetemi campusok között osztják meg.


Kezdő dátum: 2020 június
Időtartam: 17 hónap
Ár: 148 890 USD - Összes tandíj és becsült költségek a program időtartamára
Határidő: Gördülő
Hely: Válasszon városokat

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Ügyviteli ügyvezető mester
  • Sydney, Ausztrália
  • Moore Park, Ausztrália
  • + 2 több
 • Master of Business Administration
  • Kearney, Amerikai Egyesült Államok
 • Üzleti adminisztráció MBA - Innovációs Koncentráció
  • Harrisonburg, Amerikai Egyesült Államok