Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Bevezetés

e

Krakkó School of Business krakkói University of Economics (CSB CUE) óta van jelen a piacon, az oktatási szolgáltatások 1991 óta. Iskola kínál MBA tanulmányokat, posztgraduális, és azt biztosító kutatási tanácsadó és nyomdaipari szolgáltatások. CSB CUE folyamatosan javítja az ajánlatát, de átalakították a mai kor követelményeinek piacon. A dinamikus fejlődés és siker vezet a nagy helyzet az Iskola a lengyel rangsor által okozott egyre több elismerést a nemzetközi porondon. Krakkó School of Business CUE fenntartja folyamatos együttműködés a vállalkozások, kulturális központok, egyetemek, post-középiskolák és főiskolák közösség mind Lengyelországban, mind külföldön. Ez egy része a nemzetközi közösség, amely lehetőséget biztosít arra, hogy megfeleljen az üzleti partnerekkel a világ minden tájáról, hogy kicseréljék tapasztalataikat és ismereteiket, hogy hozzáférj a globális hálózat oktatási intézmények, állami szervezetek és a tanácsadó cégek.

Partnereink az Iskola a következők: St. Gallen Business School (Svájc), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Franciaország), Clark University, Suffolk University Business School Sawyer, Roosevelt Egyetem, Heller Főiskola Üzlet, Grand Valley State University (USA), Stockholm Business School (Svédország), University of Johannesburg (Dél-Afrika), Közgazdaságtudományi Egyetem Moldova (Moldova), Banki University (Ukrajna).

2011 óta a CSB CUE óta tagja a EFMD - Európai Alapítvány Management Development.

Az iskola fő célja, hogy összpontosítson kiterjesztett együttműködés az üzleti világban. Ez biztosítja, hogy a tudás átvitelét a diákok már erősen kapcsolódik az üzleti gyakorlatban, mert csak akkor diplomások lesz egy erős pozícióját a munkaerőpiacon, és kialakítja a lengyel vállalkozó szellem.

Helyszínek

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések