Keystone logo
Dalhousie University

Dalhousie University

Dalhousie University

Bevezetés

Üdvözöljük Kanada egyik vezető egyetemén. Dalhousie 1818 óta vonzza a diákokat a világ minden tájáról, és világszínvonalú oktatást nyújt. Kimagasló akadémiai minőségünkért, kiváló karunkért, valamint felülmúlhatatlan oktatási és kutatási lehetőségekért kapunk elismerést. Dalhousie több mint 18 000 diáknak ad otthont, és 91 rhodes-i tudós végzett vele, ami a hatodik legmagasabb a világon. Egyedülálló interaktív és együttműködési és karrierorientált lehetőséget biztosítunk. Arra ösztönözzük diákjainkat, oktatóinkat, munkatársainkat és diplomásainkat, hogy jelentős mértékben járuljanak hozzá régiónkhoz, Kanadához és a világhoz.

Statisztika

A Dalhousie University több mint 20.000
Tartományon kívülről 62%
Nemzetközi diákok 24%
Az első éves hallgatók belépő osztályának átlaga 87,6%
Belépődíjban részesülő elsőéves hallgatók száma 1400
Rodosi tudósok száma 92
A képviselt országok száma 115 felett

  Vízumkövetelmények

  Nemzetközi jelentkezők

  • A nemzetközi (vagy vízumhallgatók) tanulmányi vízumot és szövetkezeti munkavállalási engedélyt kell kérniük és megszerezniük ahhoz, hogy vállalati tartózkodási időt töltsenek be az egyetemen kívül.

  Öregdiák statisztika

  Akkreditációk

  AACSB akkreditált

  Tanulói beszámolók

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Halifax Regional Municipality

   South Street,6299, B3H 4R2, Halifax Regional Municipality

  Kérdések