Keystone logo
© TESS
De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

Bevezetés

Üdvözöljük a De Vinci Higher Education Group

A De Vinci Higher Education egy nagy hírű magán felsőoktatási intézmény Párizsban. A De Vinci három iskolából áll, amelyek kiváló minőségű, akkreditált diplomát adnak ki: EMLV (Üzleti Iskola), ESILV (Mérnöki Iskola) és IIM (Digitális Iskola).

Az egyetemen tanított tantárgyak egyedülálló választéka ösztönző interdiszciplináris és interkulturális légkört teremt. Az iskolák transzverzális oktatási megközelítést dolgoztak ki, amely ötvözi a különböző szakirányokat, lehetővé téve a diákok számára, hogy multidiszciplináris csapatokban (menedzserek, mérnökök, tervezők) dolgozzanak, miközben előrehaladnak tanulmányaikban és digitális ismereteket szerezzenek.

A De Vinci Higher Education olyan közös értékeken alapul, mint a hibridizáció, a professzionalizáció, a nemzetközivé válás, a társadalmi tudatosság, a sport és a kultúra. Több mint 7500 diák – mindannyian egyedülállóak – mindannyian tanulmányaik sikeres befejezésére és szakmai életükre összpontosítottak.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Paris

    12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie, 92400, Paris

Kérdések