Keystone logo

Emirates College for Management & Information Technology

A logo

Bevezetés

Az Emirates Kollégium Management & Information Technology (ECMIT) egy 4 éves felsőoktatási intézmény, amely eredetileg létre és engedélyezett az EAE Oktatási Minisztérium 1998-ban Emírségek Center Management and Information Technology. 2004-ben a központ átnevezték Emírségek College for Management és információs technológia és egy sor öt küldetés-vezérelt célok fejlesztettek ki, amely az volt, hogy formálja a jövő során a főiskolán. 2003-ban a főiskola javasolta a Felsőoktatási Minisztérium (MOHESR) az Egyesült Arab Emírségek saját 2 éves AS szakok interdiszciplináris tudományok szakon az üzleti és IT amelyek kaptak kezdeti akkreditációt 2004.

ECMIT első 5 évre szóló stratégiai terv 2006-2011-ben fejlesztették ki 2006-ban. Nevezik megtervezése "Kiválósági ECMIT", a terv azonosított hét fejlesztési stratégiák. A terv szolgált alapot, amelyre a teljes tervezési, értékelési, értékelése ciklus a kollégium épült az évek során. 2010-ben a főiskola kifejlesztett egy 2 féléves alapja program, amely az alapvető tanfolyamok angol, matematika, informatika, az arab és a tanulási készségek, hogy készítsen tudományosan gyenge tanulók, akik nem felelnek meg a felvételi kritériumok által meghatározott MOHESR magasabb tanulmányok az Egyesült Arab Emírségekben. A program által jóváhagyott MOHESR ugyanabban az évben.

A tanév 2011-12 ECMIT kifejlesztett második stratégiai terv egy sor kiterjesztett stratégiák és célkitűzések, amelyek tartalmazták az elindítását diplomás és egyetemi programok bővítése tanulási források és újra összetételét a kari terminális fokozattal rendelkezik. Ugyanebben az évben, az intézményi küldetés és célok felülvizsgálták, hogy hozzák összhangba a felülvizsgált stratégiát.

Tanévben 2012-13, a főiskola sikeresen átdolgozott és korszerűsített minden társult szakok, és jelentősen növelte könyvtári és informatikai erőforrások. Ugyanebben az időszakban az intézmény részt vett egy sor értékelések a CAA vezetett a teljes akkreditáció valamennyi társult tudományos programok és kezdeti akkreditációt a 124 hitel BBA programot.

A főiskola már hosszú utat, mivel a létesítmény 1998-ban. Kifejlesztett egy nyugati típusú közigazgatási struktúra, amelyben a főiskola által vezetett elnök széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az észak-amerikai felsőoktatási rendszer és Dean tudományos ügyek, aki rendelkezik széles körű szakértelem a felsőoktatási rendszerek a tengerentúlon. Azt újjáépített kari 90% terminál fokozattal rendelkezik. Mintegy 84% -a 17 kar tagjai most teljes munkaidőben dolgozik. Következésképpen beiratkozási tanúi jelentős növekedés a 137 (legalacsonyabb) őszén 2012-263 2014 tavaszán.

A főiskola Tanulmányi ügyek szerveződik öt tudományos osztályok: Alapítvány és Javító, Közművelődési és angol tanulmányok, üzleti, információtechnológiai és Továbbképző osztályok. A felosztást támogatja a jól szervezett hálózat kiegészítő egységek, mint, Tanácsadás és regisztráció, számítástechnikai és informatikai szolgáltatások, könyvtár, Felvételi és marketing, valamint Student Affairs. A programok szállítjuk angol nyelven a nemi egységes környezetet, amely lehetővé teszi a férfi és a női hallgatók tanulni együtt. Továbbá, a főiskola hozott létre a jól működő intézményi tervezés és eredményességének egység, amely koordinálja és támogatja ECMIT erőfeszítéseit, hogy a minőség minden szempontból annak működését. Az egység végez vélemény és az elégedettség felmérések, gyűjt, állít elő és elemez adatokat az intézményi kutatási és a megfelelést.

Több mint 15 évig, az egyetemi diplomát több mint 20 óra, összesen több mint 2000 diák. Ma ezek a diákok elfoglalják a stratégiai pozíciókat a kormányzati, az üzleti, az állami és a magánszektorban, hogy jelentősen hozzájáruljon a nemzetgazdaság számára. Az évek során, ECMIT követte az ideális gyakorlati független gondolkodás a tanítás a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy sikeres legyen az életben. Bár különböző háttérrel, a diákok egyaránt elkötelezettek a megvalósítása az egyéni karrier törekvéseit. A főiskola táplálták ezt az elkötelezettséget egy akadémiai környezetben reagálni a változó igények a munkahely és biztosításával erős karriertervezés támogatást és figyelmet, hogy az igényeinek minden tanuló számára. Az állandó hangsúly a ECMIT az volt, hogy építsenek egy közösségi hálózat kapcsolatai révén a potenciális munkaadók és a szállító olyan támogató környezetet, amelyben a diákok elérjék céljaikat.

Helyszínek

  • ECMIT, Al Nahda Area II, , Dubai

Kérdések