Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Bevezetés

Kihívás a jelenre, alakítsa ki a jövőt.

EGADE Business School (Tecnológico de Monterrey) világszerte elismert hírnevet szerzett, mint a vezető latin-amerikai üzleti oktatási intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza azokat a minden vállalkozói vezetőt, akik közös értéket teremtenek és átalakítják a társadalmat.

Az EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey posztgraduális üzleti iskolája, egy figyelemre méltó egyetem, amely Mexikóban és Latin-Amerikában megfelelő vezetőkkel rendelkező vezetési szakemberekről ismert. Maga az üzleti iskola posztgraduális oktatás széles portfólióját kínálja több helyen. Mexikóvárosban (Santa Fe), Monterreyben és Guadalajarában , valamint egy berepülő MBA-program Queretaróban és további határtalan lehetőségek, mint például a teljesen digitális posztgraduális programok és online vezetői képzések, amelyek a globális fejlesztések lándzsahét jelentik. vezetői tehetség.

Az iskola innováció által vezérelt akadémiai modellje és tanulási kultúrája, világszerte elismert programjai, kiemelkedő világszínvonalú oktatói, kiemelkedő globális öregdiák-közössége és az ismeretek hatásos alkalmazására való szigorú összpontosítás hozzájárult ahhoz, hogy a legjobb latin-amerikai ország legyen. üzleti iskolát számos nemzetközi rangsoroló szervezet, köztük a QS, az Eduniversal, a Financial Times és a The Economist által. Az EGADE posztgraduális képzési programjai közé tartozik az MBA szakembereknek, az EGADE nappali tagozatos MBA, az EGADE - WP Carey Executive MBA, az EGADE MBA Online, valamint a pénzügyi mesterképzés, az online pénzügyi mesterképzés, az üzleti elemzés mesterképzése és a mesterképzés. Üzleti menedzsment, stratégiai marketing mester, valamint pénzügyi tudomány és üzletvezetés PhD programok.

EGADE Business School innovatív portfóliót kínál az egész életen át tartó tanuláshoz, nyílt beiratkozási és testreszabott programok számára az idősebb üzleti és szervezeti vezetés számára. EGADE Business School az üzleti iskolák mindössze 1% -át képviselő elit csoport tagja, amely a globális akkreditáció elismert „ hármas koronájáttartja, amely elismeri az üzleti oktatás kiválóságát : Az Amerikai Főiskolák és Iskolák Szövetsége (AACSB), az MBA-k Szövetsége (AMBA) és az európai minőségjavító rendszer (EQUIS). Az iskola a fejlett menedzsment globális hálózatának tagja, amely a fejlődés különféle szakaszaiban található 30 vezető üzleti iskola vezető hálózata, amely különböző régiókból, országokból, kultúrákból és gazdaságokból áll, elkötelezett amellett, hogy üzleti oktatás útján hozzájáruljon a legfontosabb kihívások, amelyek jellemzően összetettek és globálisak.

Amit látunk vezetõinkben

Az EGADE Business School ban úgy gondoljuk, hogy az üzleti jövő olyan látnoki vezetőkre támaszkodik, akik mernek kihívást jelenteni és iparágukat átalakítani erőteljes ötletek révén. Így éppen ezzel a filozófiával tervezhetjük és hajthatjuk végre világszerte elismert posztgraduális programjainkat.

Kiemelkedő innovátorok közössége vagyunk, amelyek tehetséges oktatókból, tehetséges hallgatókból, sikeres öregdiákokból, kiváló üzleti vezetőkből és nemzetközi akadémiai partnerekből állnak, akik egy hatalmas ötlet iránti elkötelezettséggel foglalkoznak: Jelentsen kihívást, alakítsa ki a jövőt.

A globális akkreditáció hármas korona

EGADE Business School megkapta a nemzetközi akkreditáció háromszoros koronáját a globális üzleti oktatás három legbefolyásosabb szervezete: az AACSB, az AMBA és az EQUIS nevében. A világ üzleti iskoláinak mindössze 1% -a, mint például az EGADE, megkapta a nemzetközi akkreditáció hármas koronáját az AACSB, az EQUIS és az AMBA által.

Kiemelkedő globális elérhetőség

Az EGADE Business Schools több mint 50 nemzetközi akadémiai partnerséget tart fenn vezető egyetemekkel és üzleti iskolákkal kettős és együttes fokozatú programok számára , amelyek különféle lehetőségeket rejtenek a nemzetközi bizonyítványok megszerzésében, valamint a különféle kontinenseken történő tanulás lehetőségét. Ezek a partnerségek elengedhetetlenek a kari fejlesztési programjaink számára, és hozzájárulnak a nemzetközi akadémiai projektek és kutatások előmozdításához.

Mi különbözteti meg az EGADE-t?

Aktív vállalkozói gondolkodásmód

Az EGADE egyik alapértéke az innovatív vezetők ösztönzése a vállalkozási kultúrán belül, amely kiemelkedő hallgatóinak és diplomáinak különös vonása lett.

Globális jövőképünk és tapasztalataink

Az EGADE egyik legfontosabb megkülönböztetője a neves globális figyelem és elérhetőség. A világ legrangosabb egyetemeivel és üzleti iskoláival való partnerségének köszönhetően az EGADE vezetőinek, hallgatóinak és vezetőinek egyedülálló megközelítést és tapasztalatot nyújt a globális vállalkozások jövőjével kapcsolatban.

Kiváló nemzetközi kar

Az EGADE tudományos tapasztalatának fő jellemzője a világszerte elismert oktatók jelenléte, akik jelenlegi és volt igazgatók, tanácsadók, közzétett szerzők és kutatók. Ez a kar széles skálájú szakértelmét hozza az osztályterembe, amely oktatásunkat, kutatásainkat és gondolkodásmódunkat értelmes és befolyásos oktatásgá alakítja.

Innovatív tudományos modell

A kiemelkedő oktatók szaktudása az idősebb üzleti vezetőkkel egyetemi programokban ideális egyensúlyt teremt az elméleti és a gyakorlati ismeretek között. Arra készítjük fel a hallgatókat, hogy sikeres karriert készítsenek az osztályteremben megtanultak valódi üzleti tapasztalatokkal való összekapcsolásával, ahol az elméletet azonnal a gyakorlatba vezetik.

Kiegyensúlyozott és rugalmas formátum

A teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára tervezett végrehajtó programjaink és részmunkaidős mesterképzéseink biztosítják a megfelelő egyensúlyt a tanulás, a munka és a személyes elkötelezettség között. Célunk, hogy hallgatóink mind személyes, mind szakmai sikereket érjenek el.

Figyelemre méltó tudományos vezetés

Ami az üzleti oktatást illeti, az EGADE több okból is a Latin-Amerika első számú üzleti iskolája. Tudományos programjaink relevanciáját és innovációját nemcsak a világszerte elismert rangsorok, hanem a világ vezető akkreditáló szövetségei is támogatják.

Tudjon meg többet az EGADE programokrólitt , és lépjen kapcsolatba az iskolával a LinkedIn , Twitter , YouTube és Facebook oldalakon.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Kérdések