Keystone logo
EGADE Business School EGADE nappali tagozatos MBA
EGADE Business School

EGADE nappali tagozatos MBA

Monterrey, Mexikó

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A gyorsított üzletmenet

Szerezzen holisztikus jövőképet az üzletről, és tegye változatossá karrierjét 12 hónap alatt gyakorlati és nemzetközi tapasztalattal.

Az EGADE teljes munkaidős MBA felkészíti Önt arra, hogy valódi üzleti átalakulást hajtson végre egy kihívásokkal teli és multidiszciplináris környezetben, teljes globális élményben.

Tapasztalja meg a gyors és állandó növekedés évét LATAM egyik legjelentősebb gazdaságában. Monterrey az Egyesült Államokkal szomszédos államok közül kiemelkedik az egyik legnagyobb dinamizmussal, potenciállal és innovációs vízióval rendelkező államok közül Mexikóban.

Bővítse stratégiai jövőképét

Növelje kompetenciáit, hogy az új globális üzleti forgatókönyvben boldoguljon és kitűnjön az átalakuló nemzetközi tapasztalatok és a globális vállalatok számára alkalmazott projektek révén.

Globális és nagy teljesítmény

A hagyományos posztgraduális programmal ellentétben az EGADE Full-Time MBA folyamatos növekedést és a program sarokkövét képező 4 különböző nemzetközi tapasztalaton keresztül szerzett globális gondolkodásmódot biztosít.

Felgyorsult növekedés

A 12 hónapos EGADE nappali tagozatos MBA a világ legjobb üzleti iskoláival egyenrangú üzleti tevékenységre vezet.

Bővítse hálózatát és befolyásolja a lehetőségeket

Fejlődjön együttműködő és globális környezetben a program különböző nemzetközi tapasztalatai révén, beleértve az egyhetes külföldi tudományos utazást, gazdagítva ezzel tapasztalatait erőteljes helyi és globális hálózatok kiépítéséhez.

Tapasztalati tanulás

Alkalmazza új ismereteit és készségeit a gyakorlatba valós projektekben, amelyek arra irányulnak, hogy kézzelfogható megoldásokat nyújtsanak nemzetközileg elismert cégek számára, és exkluzív céglátogatások révén növelje tapasztalatait.

Exkluzív hozzáférés egy globális hálózathoz

Alapító tagjai vagyunk a Globális Haladó Menedzsment Hálózatnak , egy globális hálózatnak, amely a világ 32 legbefolyásosabb üzleti iskolájából áll.

Egy határok nélküli világ

Hozzáférés exkluzív online kurzusokhoz, workshopokhoz és nemzetközi társaikkal kapcsolatos tapasztalatokhoz olyan egyedi lehetőségeken keresztül, mint a Small Network Online Course (SNOC), amelyet GNAM-tagok tanítanak.

Nemzetközi kettős fokozat

Szerezzen meg egy második diplomát az EGADE nappali tagozatos MBA képzése után, és tegye változatossá tanulását üzleti vagy más tudományterületeken a világ 11 legrangosabb egyetemével és üzleti iskolájával kötött exkluzív megállapodásaink révén.

#1 Mexikóban és Latin-Amerikában

A QS Global MBA Rankings 2023 szerint az EGADE teljes munkaidős MBA rangsorolása a következő:

  • 1. Mexikóban és Latin-Amerikában hatodik éve, és 54. világszerte

  • 1. helyezett a vállalkozási és öregdiákok eredményei között Latin-Amerikában és 20. világszerte

  • #1 a foglalkoztathatóság terén Latin-Amerikában és #35 világszerte

Hasonlóképpen az 1. helyen áll Mexikóban és Latin-Amerikában, és az 5. helyen áll világszerte az Eduniversal Best Masters & MBAs Ranking 2022 rangsorában, a Top 120 vállalkozási kategóriában.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések