Keystone logo
EGADE Business School EGADE - WP Carey Executive MBA
EGADE Business School

EGADE - WP Carey Executive MBA

Mexico City, Mexikó

15 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

Duplázza meg vezetői átalakulását. Duplázza meg karrierjét.

Szerezz két MBA fokozatot mindössze 15 hónap alatt. Az EGADE – WP Carey Executive MBA, egyedülálló, két fokozatú együttműködés két elismert üzleti iskola között. Ezt a programot úgy tervezték, hogy értelmes vezetői oktatási tapasztalatot nyújtson azoknak a globális vezetőknek, akik fel akarják gyorsítani pályájukat a C-Suite szintre. Ez a Global America fókuszú Executive MBA célja olyan vezetők felkészítése, akik fokozzák Észak-Amerika versenyképességét.

A program diákjai kettős diplomát szereznek a(z) EGADE Business School és a WP Carey School of Business egyetemen. Az EGADE – WP Carey Executive MBA a karrier újradefiniálásának lehetőségét kínálja az innovációra, a vezetésre és a hatásra egy egyedülálló globális oktatási tapasztalat révén.

Formátum

Részidő

Időtartam15 hónap
ElhelyezkedésMexikóváros globális merítésekkel az Egyesült Államokban és Ázsiában
Programfelvétel2021. január
Nyelvangol

Egy igazán executive program

A hagyományos MBA-programoktól eltérően ez a vezetői formátum segít a szervezet vezetésében, miközben előmozdítja azokat a stratégiai kompetenciákat és vezetői készségeket, amelyekre szüksége van a nagyobb innováció, versenyképesség és fenntartható növekedés eléréséhez.

A felgyorsított, 15 hónapos időtartam havi egyszeri kurzusokkal a EGADE Business School helyén, a világelső kettős vezetői MBA tapasztalattal páratlan Latin-Amerikában.

Az ügyvezető MBA előnyei

  • Átfogó, világszínvonalú tanterv, amely a legmodernebb technológia, adatelemzés, valamint adatvezérelt vállalati innováció és átalakítás használatán alapul.
  • Vezetői formátum Mexikóvárosban tanított leckékkel, három globális rezidenciával és két egyhetes kurzussal az ASU (Arizona Állami Egyetem) WP Carey School of Businessjében.
  • EGADE Business School neves karainak szakértelme és tapasztalata.
  • Lehetőség a kapcsolatok kialakítására és a kommunikáció elősegítésére a WP Carey közösséggel az egyetemen.
  • EGADE Business School több mint 120 000 öregdiákból álló hatalmas hálózatához, akik jelenleg 160 országot felölelő kulcsfontosságú ágazatokban és iparágakban vezetnek szervezeteket.
  • Lehetőség, hogy részt vegyen a Tec de Monterrey dinamikus vállalkozói ökoszisztémájában, és tanuljon a legmodernebb innovatív gyakorlatokból.

Figyelemre méltó együttműködés

Az EGADE – WP Carey Executive MBA egyedülálló tanulási platformot biztosít, amelyben mindkét iskola oktatói nemcsak a programot adják le a EGADE Business School -ban, hanem részt vesznek a 3 Globális Merítési Héten az Egyesült Államokban és Ázsiában.

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések