Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Bevezetés

Az Európai Menedzsment Intézet egy olyan adaptív tanulási rendszert képzel el, amely tökéletesen kihasználja a 21. század technológiai fejlődését, és rugalmas, államilag akkreditált, minőségi felsőoktatási programokhoz biztosít hozzáférést az elfoglalt és helyhez kötött szakemberek számára.

Egy olyan tanulási és kutatási közösség vagyunk, amely szakemberekből és akadémikusokból áll, akik célja, hogy alapvető tudást nyújtsanak és releváns készségeket oktassanak a szakembereknek világszerte, azzal a céllal, hogy növeljék az egyéni siker esélyeit, és rövid és hosszú távú megoldásokat találjanak szervezeteik számára. A kormány által akkreditált diplomáink, okleveleink, bizonyítványaink és kitüntetéseink megszerzése a munkaerőpiacon is növeli versenyelőnyünket.

A hallgatók személyre szabott felsőoktatási programokon keresztül tanulják meg, hogyan fejlesszék készségeiket és kompetenciáikat, hogy megfeleljenek a modern vállalati és üzleti élet folyamatosan változó igényeinek és elvárásainak.

A jelenlegi és a jövőbeli munkaerőpiacon való versenyképesség növelése érdekében a tudományos és módszertani készségeket, valamint a szociális és személyes fejlődést felölelő kompetenciák fejlesztésére összpontosítunk.

Az EIM államilag akkreditált programjaival a szakemberek MBA-diplomát szerezhetnek, filozófiai doktorrá vagy üzleti adminisztráció doktorrá válhatnak a személyes online oktatáson keresztül, amelyet egy több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező professzorokból és edzőkből álló nemzetközi oktatói csapat tart. Személyre szabott, tanulóközpontú és rendkívül interaktív didaktikai módszereket alkalmazunk, az online tanulási technológiákat és technikákat integrálva a tanulók tanulási élményeinek folyamatos javítása érdekében. A legtöbb dolgozó szakember számára sokkal kényelmesebbé és megvalósíthatóbbá tesszük a PhD, DBA vagy más diplomák megszerzését.

Látomás

rugalmas, államilag akkreditált, minőségi felsőoktatási programokhoz való hozzáférés biztosítása online tanulási platformokon és technológiailag támogatott tanulási módszereken keresztül

Mi a mi tanulási megközelítésünk?

Az EIM 100%-ban online tanulási környezetet kínál, és egy rendkívül interaktív tanulási módszert alkalmaz, amely az Oxbridge tutoriális tanulási módszeren alapul.

EIM Akkreditációk

A Máltai Továbbképzési és Felsőoktatási Hatóság (MFHEA) engedélyezi az EIM-et és annak minden programját. Málta az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) és a Transznacionális Képesítési Keretrendszer (Commonwealth) tagja.

EIM Tagság

A világ legnagyobb üzleti oktatási szövetségeként az AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business összekapcsolja az oktatókat, a diákokat és a vállalkozásokat, hogy közös célt érjenek el: a nagyszerű vezetők következő generációját hozzák létre. Az AACSB 1916 óta a legmagasabb szintű kiválóság szinonimája, és világszerte több mint 1500 tagszervezet és több mint 785 akkreditált üzleti iskola számára nyújt minőségbiztosítást, üzleti oktatási információkat és szakmai fejlesztési szolgáltatásokat.

.

Helyszínek

  • Valletta

    Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

    Kérdések