Keystone logo
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Bevezetés

Valamennyi kari tag részt vesz mind a kutatásban, mind a tanításban. Ez lehetővé teszi az iskola fejlődését. Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola öt egyetemi programot és 18 továbbképző programot kínál, amelyek a tudományágban (közgazdaságtan, üzleti közgazdaságtan és ökonometria) a legjobbak lesznek, és mind a kutatás, mind a tanítás terén kiválóságot kíván elérni. Ez a rangsorban elért teljesítményével mérhető.

Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola stratégiailag egyértelműen a közgazdaságtanra összpontosít. Mint ahogy 100 évvel ezelőtt is, mivel az iskola 1913-ban alakult, a közgazdászok az Erasmus Egyetem Rotterdam lüktető szíve. A legjobb Erasmus diplomások kiemelkedő mértékben járultak hozzá a tudományhoz, a kormányhoz és az üzleti élethez.

Az Erasmus Közgazdaságtudományi Kar egy nemzetközileg elismert intézmény, amely hozzájárul a tudományos ismeretekhez a jövőbeni gazdasági kérdésekben, és célja, hogy válaszoljon a kormány és a cégek aggodalmait érintő aktuális kérdésekre. Az iskola középpontjában a tudományos ismeretek megteremtése, terjesztése és alkalmazása van, mind gazdasági szempontból. Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola a legfrissebb tudnivalókra támaszkodik. Együttműködik a nemzetközi tudományos partnerekkel, és helyi vonatkozásokkal rendelkezik az üzleti kérdésekben, amelyek relevánsak a Rotterdam városa számára a közlekedés és az ipar központjában.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Rotterdam

    Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

Kérdések