Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Bevezetés

Az ESDESIGN az első online tervezőiskola, egy találkozási pont, ahol a kilométerek, napok vagy órák nem számítanak. Ez egy ajtók nélküli iskola, ezer ablakkal a világ felé, amely összekapcsolja a személyes impulzust a globális és társadalmi elkötelezettséggel. Ez a trendek ismerete, az ötletek és projektek valósággá alakítása. Az ESDESIGN 360 látásmóddal éli meg a formatervezés világát.

A teljesen rugalmas online mesterekkel didaktikai javaslatunk ötvözi az együttműködő munkát a tanítással, valós idejű online videokonferenciákon és késleltetett kommunikációs tereken keresztül.

Anélkül, hogy valaha is megfeledkeznénk az üzleti elképzelésekről, a projekt kezdetétől a végéig elmerülünk az alkotási folyamatban, megértjük a tervezést, mint olyan eszközt, amely megoldást kínál egy valós és aktuális problémára.

Ezzel a jövőképpel a tervezési mesterek 7 területének létrehozása mellett döntöttünk: Kommunikáció, Térek, Grafikus és Szerkesztőség, Interakció, Menedzsment, Divat és Termék. Évente több mint 1000 hallgató választja az ESDESIGN edzését.

Az ESDESIGN a Planeta Formación y Universidades része, a Grupo Planeta képzési részlege. Nemzetközi felsőoktatási hálózat, amelynek huszonöt oktatási intézménye van Spanyolországban, Andorrában, Franciaországban, Olaszországban, Észak-Afrikában, az Egyesült Államokban és Kolumbiában. Évente több mint 100 000 hallgató képez 114 különböző nemzetiségű hallgatót üzleti iskoláiban, egyetemeiben, szakosodott felsőoktatási intézményeiben, valamint szakképzési és továbbképzési központjaiban.

Statisztika

Évente több mint 100 000 diákot képeznek 114 különböző nemzetiségből üzleti iskoláin, egyetemein, szakosított felsőoktatási iskoláin, valamint szakképzési és továbbképzési központjain keresztül.

  Helyszínek

  • Barcelona

   Barcelona, Spanyolország

   Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések