Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Bevezetés

ESIE a kiváló CES Cardenal Cisneros üzleti iskolájaként jött létre, azzal a céllal, hogy rugalmas és innovatív módszertannal újra feltalálja az oktatási modellt, még hozzáférhetőbbé téve azt erőforrások és idő tekintetében.

Újra feltaláljuk szakmai jövőjét

180 fokos fordulatot adunk szakmai karrierjének, fejlesztve minden készségét és képességét, hogy valós időben tudja meghozni a legjobb döntéseket, értékelve az eredményeket a HR, a pénzügy, a marketing és a technológiai műveletek területén.

Exponenciális tudás

Az ESIE -nél az embereket az üzleti jövő következő vezetőivé alakítjuk, segítve készségeik és képességeik fejlesztését, köszönhetően csodálatos tantestületünknek, 100%-os gyakorlati óráinknak, innovatív virtuális egyetemünknek, kiváló karrierszolgáltatásainknak és intenzív, magával ragadó foglalkozásainknak köszönhetően. Madrid.

Az ESIE -nél hiszünk abban, hogy a tanulás legjobb módja az érzelmeken keresztül, és kiszolgáltatjuk Önt olyan üzleti eseteknek, amelyekben döntéseket kell hoznia. Minden tanulás egy érzelmhez kapcsolódik.

Minden tantárgy 10, 90 perces ülésből áll, amelyekben az elméletet különböző valós üzleti esetek segítségével magyarázzák el, és Case Method segítségével elemzik.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet kihozzák az órákból, a tanulóknak előzetesen önállóan kell előkészíteniük az eseteket.

Személyes-szakmai egyeztetés

Tökéletesen alkalmazkodunk a hallgató személyes és szakmai igényeihez. Az 1 évig tartó kurzus összesen 3 felhívást tartalmaz egy online módszertannak köszönhetően, keverve és élő órákkal, így képzésünk a legkedvezőbb árú oktatást kínálja.

Magas színvonalú posztgraduális képzés

Speciális MBA-val rendelkezünk, amely különböző gyakorlati forgatókönyvek aktív tárgyává tesz, ahol megtanulja vezetni és motiválni csapatát, növelni a cég forgalmát, új termékeket vezetni be, új részlegeket bezárni és nyitni, új piacokra lépni, különböző kultúrákkal dolgozni és optimalizálja a vállalat produktív működését, sok más olyan helyzet mellett, amelyek valódi üzleti vezetővé teszik Önt.

Elsőfokú kettős diploma

Üzleti iskolánk a madridi CES Cardenal Cisneroshoz kapcsolódik, így a Master's Final Project átadása után kettős diplomát kap.

Helyszínek

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Kérdések