Keystone logo

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

A logo

Bevezetés

Kezdje velünk sikertörténetét!

Az Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) Észtországban egy elismert magánegyetem, a többszörösen díjnyertes Ülemiste City nevű intelligens városban található. A tantervünket összekötő kulcstémák a vállalkozói szellem és a kreativitás. Célunk, hogy tanulóinknak készségeket, hálózatokat és gondolkodásmódot adjunk életük megváltoztatásához és a világ hatásához!

Üdvözöljük a világ minden tájáról érkező hallgatókat, hogy angol, orosz és észt nyelven felvehető alap- és mesterképzéseket tanulmányozzanak. Tanulmányi programjainkat a nappali, részmunkaidős, valamint a távoktatás igényeihez igazított informatikai infrastruktúra támogatja.

Az észt Vállalkozási Alkalmazott Tudományok Egyetemének választásának számos oka közül hat kiemelkedik:

• Minden tantervünk államilag akkreditált.

• A vállalkozók egyeteme vagyunk, vállalkozók és (jövőbeni) vállalkozók számára. Kínálunk hallgatóinknak tanulmányaik során intenzív kapcsolatot az üzleti világgal látogató előadások, rendszeres informális találkozók és szakmai gyakorlatok útján.

• Tallinnban vagyunk, az „Év 2020 Intelligens Közössége” elnevezéssel, és Európa egyik induló forró pontjaként, egyre növekvő lehetőségekkel.

• Egyetemünket számos szakmai szervezet ismeri el, és több díjat is kaptunk az észt kormánytól.

• Az észt magán felsőoktatás piacvezetői vagyunk azáltal, hogy exkluzívak vagyunk, eljárásaink egyszerűek és odafigyelésünket ott tartjuk, ahol lennie kell - 1600 hallgatónknak a lehető legjobb vállalkozói ismereteket nyújtjuk.

Jelentkezés benyújtásához kérjük, olvassa el a weboldalt a felvételi és tanfolyami követelményekről, biztosítva, hogy a jelentkezését időben leadja, mivel az EU-n kívüli és az uniós polgárok 2021. tavaszi félévi jelentkezési határideje már 2020. december 18.! Észtország állandó lakosainak és állampolgárainak befogadási határideje 2021. január 31..

Tavaszi félévre a következő tanfolyamokra lehet jelentkezni:

  • BA Startup Vállalkozás
  • BA kreativitás és üzleti innováció
  • BA szoftverfejlesztés és vállalkozói szellem
  • MBA Nemzetközi Gazdálkodás

KÉRJÜK, EZEN A LINKEN KÖZVETLENEN HASZNÁLJUK: href = "https://www.euas.eu/

Ha többet szeretne megtudni rólunk, kérjük, kövesse a közösségi média csatornáinkat:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, lépjen kapcsolatba felvételi osztályunkkal e-mailben a felvételi e-mail EUAS @ EUAS .eu.


Helyszínek

  • Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Kérdések