Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Bevezetés

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, korábban CBU) a Cseh Köztársaság modern, szakmai végzettséget kínáló magánoktatási intézményei közé tartozik. 2011-es megalakulása óta folyamatosan vonzza az új hallgatókat, és elsőrangú oktatási intézményként igazolja hírnevét. Az ASIC UK elismert akkreditációs ügynökség Premier Institutionként akkreditálta, és Prága központjában található. Az EIASM a CPD (Certified Professional Development) és az ICA (International Compliance Association) tagja lett.

Az EIASM angol nyelvű BBA, MBA és DBA szakmai programokat kínál, míg az MBA és DBA programok cseh nyelven is zajlanak. Emellett az EIASM rövid távú, testre szabott kutatói gyakorlatokat is kínál különböző szakterületeken haladó kurzusként, hogy lehetővé tegye a rugalmas, szakmai fejlődést.

Prémium online támogatást nyújtunk. Tananyagok és kapcsolódó információk állnak a hallgatók rendelkezésére a NEO E-Learning rendszerben, amelyet világszerte iskolák és egyetemek százai használnak.

Tanulmányi programok

Az EIASM több éves tapasztalatot hoz az asztalra, mivel képzett szakembereket és tapasztalt vezetőket alkalmazunk. Az EIASM munkatársai különböző hátterűek, gazdag tudományos és nem akadémiai tapasztalattal rendelkeznek, ami biztosítja, hogy az elemzői készségeink és a területi tapasztalataink megfelelő keveréke legyen. Kérjük, tájékozódjon előadóinkról a www.eiasm.cz oldalon . Emellett felelős, megbízható és támogató kari vezetést találhat.

Együttműködés

Az EIASM jól megalapozott akadémiai hálózattal rendelkezik, amely partnerségi és diákcsere-megállapodásokon alapul több mint 50 egyetemmel szerte a világon. Az EIASM a QISAN tagja.

Kutatás

Az oktatók az Elsevier (Scopus) és a Clarivate Analytics (Web of Science) minősítésű folyóiratokban publikálnak számos területen és szakterületen (pl. közgazdaságtan, mérnöki tudományok, természettudományok stb.). Emellett 2013 óta évente nemzetközi konferenciát is szervezünk, amelyet a Web of Science Core adatbázisban és egyéb indexelő szolgáltatásokban is indexeltünk. Támogatjuk a nyílt hozzáférést és az Open Journal System használatát.

ASIC akkreditáció

Az EIASM-t az ASIC kiemelt intézményként akkreditálta. Az ASIC akkreditáció egy oktatási szabvány, amely:

 • Jóváhagyta az Ofsted, az Egyesült Királyság Felső Akkreditációs Tanácsa
 • A brit kormány belügyminisztériuma elismerte
 • A BQF (British Quality Foundation) tagja
 • Az ENQA (European Network for Quality Assurance) leányvállalata
 • A NARIC (National Academic Recognition Information Centres) tagja
 • Az ASIC értékelése megtörtént, és megfelelt az ISO9001:2015 követelményeinek, amely a következő hatókörre vonatkozó tanúsítvány: „Oktatási intézmények akkreditációja az Egyesült Királyságban és világszerte”.

Tagjai lettünk a QISAN-nak (Quality International Study Abroad Network). Jelenleg új alap-, mester- és doktori képzéseket kínálunk.

Öregdiákok szabványai

Támogatjuk a kritikus megközelítést és az elemző gondolkodást a hallgatók körében egy interdiszciplináris és innovatív környezetben, ahol az egyetlen állandó az állandó változás. Ezért célunk, hogy olyan globális, interkulturális komplex szemléletű timsóink legyenek, akik gyorsan tudnak információkat gyűjteni és elemezni, valamint változásokat kezdeményezni, végrehajtani és kezelni a személyes és a munkával kapcsolatos életben. Tipikus timsó egy értékes csapatjátékos vezetői képességekkel.

Küldetésünk

Diákjai és oktatói eredményein keresztül az EIASM elkötelezettséget lát a folyamatos fejlesztés és kiválóság iránt.

Az EIASM erősebb identitást irányoz elő, amelyet helyi, nemzeti és nemzetközi kapcsolatok erősítenek meg, ami a hallgatók, az oktatók és az intézet nagyobb közösségének hasznára válik.

Helyszínek

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Kérdések