Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Bevezetés

Euroinnova International Online Education egy felsőoktatási és posztgraduális tanulmányok központja, amely nemzetközi szintű nyílt, online és távoktatásra specializálódott, és amelynek célja a vállalatok, munkavállalók és magánszemélyek képzési igényeinek kielégítése.

Jelenleg 16 országban vagyunk, 150 tanárunk és együttműködő szakértőnk áll rendelkezésére több mint 400 képzési területen, valamint az e-learning technológiával, amelynek szakterülete jóváhagyott online tanfolyamok, távoktatás és Baremables egyetemi tanfolyamok oktatási, középiskolai és egészségügyi munkabizottságokban.

Mindez a szigorú pedagógiai kritériumokkal és a tanári szakértőkből álló csapat személyre szabott figyelemmel együtt garantálja az AENOR által elért minőségi tanulást.

Euroinnova International Online Education az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalat a távoktatás országos körképében. Fő központunk Granadában van, de terjeszkedési politikánk azt jelentette, hogy jelenleg különböző latin-amerikai országokban kínálunk helyi szolgáltatást, ezzel is megszilárdítva fejlesztési folyamatunkat.

Diákklubunknak több mint 20 000 tagja van, ahol több ezer oktatási forrás áll rendelkezésre. Van egy Munkahelyi és Szakmai Csere is, ahol jelenleg több száz vállalat különböző szektorokból már több mint 30 000 vezetőt és középvezetőt épít be több mint 4000 nagyvállalatból országosan és nemzetközi szinten.

Helyszínek

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Kérdések