Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Bevezetés

Az ESDST-ről:

Az Európai Adattudományi és Technológiai Iskola (ESDST) olyan műszaki területek oktatására specializálódott, mint az adattudomány, a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás, a robotika, a kiberbiztonság, a számítási felhő stb.Nálunk nemcsak tanulhat, hanem elismert képesítéseket és diplomákat is szerezhet, valamint növelheti önéletrajzát portfólióépítéssel projektalapú hibrid tanulási módszerünkkel!

201353_Technology-3.png

Az ESDST partnerei az RNCP, a francia munkaügyi minisztérium, Franciaország által akkreditált diplomákat kínálnak. Ezenkívül az Európai Adattudományi és Technológiai Iskola (ESDST) egy svájci EduQua tanúsítvánnyal rendelkező intézmény, melynek tanúsítási száma CH23/00000103. Az EduQua minősítés az ESDST által kínált oktatás minőségének bizonyítéka. Ezenkívül kurzusaink mélyreható ismeretekkel ruházzák fel tanulóit, lehetővé téve számukra, hogy megszerezzék az AWS, a Microsoft, a Databricks, a Google stb. Minden mesterprogramunk lehetőséget kínál a francia Munkaügyi Minisztérium által elismert diploma és négy svájci Eduqua tanúsítvány megszerzésére, valamint az iparági mentorától származó referencialevél megszerzésére.

Csoportunk több mint 15 éves felnőttoktatási tapasztalatából merítve, 80+ ország 5400+ öregdiákjával, egy hibrid oktatási módszertant finomítottunk, amelyet kizárólag felnőtt tanulók számára terveztek. Gondosan kidolgoztunk egy háromszintű megközelítést a kurzustervezéshez, amely magában foglalja az iparági szakemberek és akadémiai professzorok együttműködését a kurzusok tartalmának kialakításában és a legmodernebb e-campusunkon keresztül történő megvalósításában. Ezenkívül minden tanulót egy dedikált diáksiker-menedzserrel párosítunk, hogy elősegítsük a következetes kommunikációt. Élő kezdőtáboraink és mentorálásunk lehetővé teszi a tanulók számára, hogy interakcióba lépjenek az iparági szakemberekkel, hogy megtanulják a koncepciók végrehajtását.

Ez a fent említett dinamikus szinergia garantálja, hogy kurzusaink az akadémiai szigor és a gyakorlati, gyakorlati oktatás harmonikus keverékét érik el. Andragógiánk felhatalmazza Önt arra, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján kényelmesen tanuljon, miközben akadémiai és ipari szakemberek mentorálását is élvezi.

201354_Technology-2.png

Előnyben részesítjük a projektalapú tanulást, amely lehetővé teszi, hogy fogalmi kereteket alkalmazzon valós problémák megoldására. Minden kurzust projekteken keresztül értékelnek, amelyek egy jelentős Capstone Consulting Project-ben csúcsosodnak ki. Ez a megközelítés lehetővé teszi egy átfogó portfólió vagy önéletrajz kidolgozását, amely legalább 13+ projektet tartalmaz a program befejezése után. Képzelje el, milyen hatást gyakorol a projektek sokféleségével gazdagított önéletrajz.

Készen állsz, hogy átalakítsd az utazásod adatszakértőként!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és fedezze fel az Önre váró izgalmas lehetőségeket!

Miért kiváló választás az ESDST az Ön számára!

Fedezze fel lehetőségeit az ESDST segítségével – Útja a minőségi oktatáshoz!

Az Európai Adattudományi és Technológiai Iskola (ESDST) lehetőséget kínál a személyre szabott, legjobb minőségű oktatásra az Ön által preferált módban. Oktatást kínálunk 2 modellben - online és az egyetemen. Azok a dolgozó szakemberek, akik nem tudnak szabadnapot kivenni, online módban versenyezhetnek.

Azok, akik az osztálytermi környezetet részesítik előnyben, választhatnak, hogy a legmodernebb franciaországi egyetemünkön tanuljanak, amely korszerű számítógépes laborokkal, nyelvi lehetőségekkel és kiváló sportolási lehetőségekkel rendelkezik, hogy elősegítse a tanulási környezetet.

Didaktikai modellünk:

Úttörő szerepet töltünk be az online oktatásban, csoportunk több mint 15 éves fennállásával a felnőttoktatásban. Hiszünk a kompetencia fejlesztésében, amely az aktív tanulási stratégiák révén lehetséges, ahol a tanulókat bevonják a tanulási folyamatba. Ennek érdekében a kurzustervezésben és a tanulmányi lebonyolításban háromszintű megközelítést alkalmaztunk, amely személyre szabható és éjjel-nappal elérhető. Tantervünket iparági szakemberek és oktatási szakértők dolgozták ki együtt, hogy biztosítsák a gyakorlati kurzus tartalmát és az akadémiai szigort. Minden tanuló személyre szabhatja tanulmányait e-campusunkon keresztül. Az időben történő reagálás érdekében minden tanulóhoz egy diák sikermenedzsere kerül. Rendszeresen szervezünk vendégüléseket és Live Boot Camp-eket, melyeket rögzítünk az Ön kényelme érdekében.

Mélyreható tanterv

Elkötelezett műszaki iskolaként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mélyreható oktatást és kutatást nyújtsunk a technológia területén. Tantervünk célja, hogy felkészítse Önt az iparágban elért sikerekre, akár karrierváltásra, akár szervezetén belüli előrelépésre törekszik. Tantervünket iparági szakemberek ellenőrizték, így biztosítva, hogy megfeleljen a jelenlegi munkaerő-piaci igényeknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy tananyagunkat iparági szakemberek válogatták össze, hogy az állás betöltéséhez szükséges tanulási lehetőségeket kínálhassuk.

Programok felső szintű menedzserek és ipari szakemberek felkészítésére!

Olyan programokat kínálunk, amelyek megfelelnek minden tanuló hátterének igényeinek. Programjaink tipikus célcsoportjai a következők:

201358_Technology-5.png
 • Vezetői vezetők: Bárki, aki vezetői háttérrel rendelkezik, vagy felső szintű menedzser akar lenni, és hajlandó tanulni az adatvezérelt döntések meghozatalában, fontolóra veheti a következő programokat, ezekben a programokban tanul (Management + Data eszközök és alkalmazásai)
  • MBA üzleti elemzés
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI és ML
 • Azok a menedzserek, akik hajlandóak tanulni, mélyreható kutatást végezni saját tevékenységi területükön, fontolóra vehetik a következő programokat, ezekben az Ön által tanult programokban (menedzsment + menedzsment szakirányok + adateszközök és alkalmazásai), például gyönyörű műszerfalak készítése, döntési javaslatok adatok felhasználásával, stb)
 • MBA Business Analytics és Intelligence (pénzügyi elemzés)
 • MBA üzleti elemzés és intelligencia (emberi erőforrás elemzés)
 • MBA Business Analytics és Intelligence (Sportelemzés)
 • MBA Business Analytics és Intelligence (Marketing Analytics)
 • MBA Business Analytics és Intelligence (egészségügyi elemzés)
 • A technológiai, adat-, mesterséges intelligencia-szerepekben dolgozni hajlandó műszaki szakértők és a vezetői háttérrel rendelkezők számára, akik már szeretnének mélyrehatóan elsajátítani a technológiai alkalmazásokat, javasoljuk, hogy fontolják meg a következő programokat:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc adattudomány, gépi tanulás és mesterséges intelligencia
 • Mesterséges intelligencia MSc a robotika számára

Tisztában van azzal, hogy a technológiai alapú döntéseket hozni képes vezetők átlagosan magasabb fizetést kapnak? A legutóbbi felmérés szerint a különböző forrásokból gyűjtött adatok szerint a Data Analytics Lead átlagos fizetése meghaladja a 400 000 USD-t.

Tudta, hogy a technológiai alapú döntésekre képes vezetők átlagosan magasabb fizetést kapnak? A Data Analytics Leadek például a legutóbbi felmérések szerint 400 000 USD feletti átlagkeresetet keresnek.

Készen állsz, hogy kitűnj és előrelépj karrieredben?

Csatlakozzon hozzánk az ESDST-hez, az Ön megbízható intézményéhez, amely felvértezi Önt, hogy ragyogjon az egyre bővülő technológiai környezetben!

Tanulói beszámolók

Campus jellemzői

Az Európai Adattudományi és Technológiai Iskolának (ESDST) 2 kampusza van – az online kampusz és a francia campus.

Az Online Campus lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal tanuljon, személyre szabja tanulmányait, és saját tempójában tanuljon. A kutatások azt mutatják, hogy egy személy a tanórán belüli tanításnak csak 30-40%-ára emlékszik, azonban online campusunkkal szüneteltetheti a Professzor felvételeit, újrahallgathatja, újratanulhatja és gyakorolhatja újra és újra, hogy kiemelje a tanulást.

Franciaországi campusunk Châteauroux-ban található, Franciaország szívében, 60 000 lakosból álló nyüzsgő közösséggel büszkélkedhet, és kényelmes helyen található, mindössze 2 órás vonatútra Párizstól. Ez a stratégiai helyszín a lehetőségek világát nyitja meg Franciaország híres úticéljainak felfedezéséhez, és biztonságos helyen tartózkodhat.

Az oktatási lehetőségek kivételesek: teljesen felszerelt tantermek, Európában egyedülálló nyelvi labor, számítógépes laborok, gyengélkedő, stb. Az infrastruktúra egyszerűen egyedülálló: étterem konyhával és lehetőség a diákoknak havi teljes étkezési szolgáltatás megvásárlására (3 X nap), a város csapata által használt professzionális futballpálya, tenisz-, tollaslabda-, röplabda- és kosárlabdapályák, pingpongasztalok, bár biliárdasztallal és nagyképernyős TV-vel, amelyek mind a diákok számára elérhetőek, és az egyetem területén találhatók. A stúdiók 200 sportoló fogadására szolgálnak majd a 2024-es párizsi olimpiai játékok során, és nagyon magas színvonalúak (takarítás, törölköző és ágynemű is). Ingyenes tömegközlekedést biztosítanak busszal a diákoknak a városközpontba és a bevásárlónegyedekbe és vissza, valamint kerékpárút is rendelkezésre áll kerékpárkölcsönzési lehetőséggel.

  Belépők

  Kérjük, tekintse meg weboldalunkat a részletes felvételi feltételekért.

  Ha valakivel szeretne beszélni, nézze meg, hogy részt vehet-e a következő nyílt napunkon. Nyílt napunkat a Rushford Business School partneriskolánkkal tartjuk, amely menedzsment oktatást kínál.

  A Nyitott Házra való regisztrációhoz kattintson ide:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Ha nem tud várni a következő nyílt napra, kérjük, írjon egy e-mailt az [email protected] címre

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Az Európai Adattudományi és Technológiai Iskola (ESDST) a világ minden tájáról kér jelentkezést. Annak érdekében, hogy segítsük azokat a tanulókat, akiknek az ország pénzneme nem olyan erős, hogy motiváljuk az akadémiai eredményeket, kutatókat stb., különböző időpontokban különféle ösztöndíjakat ajánlunk.

  Üzleti magániskola vagyunk, ezért díjat kell felszámítanunk, azonban korábban az alacsonyabb jövedelmű országos tanulók akár 40%-os ösztöndíjban is részesülhettek.

  Kérjük, hogy az ösztöndíj iránti kérelmet a nem kötelező érvényű ingyenes pályázattal együtt nyújtsa be. Felvételi csapatunk felülvizsgálhatja és visszatérhet a felajánlott ösztöndíjjal.

  Helyszínek

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Kérdések