Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Bevezetés

Ról ről Exeed College

Exeed College2016-ban a Westford Education Group tekintélyes vállalkozása, amely a legjobb értékelésű online/részmunkaidős akadémiai programokat kínálja. Az Egyesült Arab Emírségekben székhellyel rendelkező világszínvonalú oktatásirányítási szolgáltató, a(z) Exeed College az ÖET-ben való kiterjedt jelenléte révén elősegíti az üzleti adminisztráció és oktatás doktori programjait, a speciális MBA-programokat, az oktatási mesterképzéseket, valamint a különböző tanári képesítési programokat. Délkeleti és európai országok. A vezető nemzetközi egyetemek és díjazó szervezetek által kínált kivételes oktatási programok lehetővé teszik a tanulók számára, hogy újra feltalálják magukat, és kitűnjenek szakterületükön.

A világszínvonalú diplomák megszerzése érdekében Exeed College a legjobb helyezést elérő globális egyetemekkel ütötte meg a helyét, és elkötelezett amellett, hogy kivételes hallgatói élményt, magas színvonalú oktatást, úttörő kutatást és kiterjedt együttműködést nyújtson a legkiválóbb szervezetekkel.

Az Universidad Católica de Murcia, Spanyolország, City University, Malajzia, a Liverpool John Moores Egyetem, a University of South Wales és a Plymouth Marjon Egyetem az Egyesült Királyságban, az Acacia Egyetem és a Carolina Egyetem az Egyesült Államokban a Exeed College partnereként működő fő egyetemek.

Küldetés

Küldetésünk, hogy világszerte elismert és akkreditált mesterképzési programokat biztosítsunk üzleti és menedzsment területeken, valamint tanárképzési képesítéseket, hogy a 21. századi dolgozó szakemberek széles körű tudással rendelkezzenek, hogy megfeleljenek akadémiai igényeiknek és átadható készségeiknek. Szilárd platform a dolgozó szakemberek számára, hogy ismereteket szerezzenek, mély betekintést nyerjenek és elsajátítsák az ilyen ismeretek munkahelyi alkalmazását; Hozzájárulunk a nagyszerű szervezetek, fenntartható közösségek és ezáltal az etikát és az integritást fenntartó progresszív nemzet felépítéséhez.

Látomás

Exeed College tervei között szerepel, hogy az elismert és akkreditált felsőoktatás, vezetői képzés és továbbképzés világelső szolgáltatói közé tartozzon a dolgozó szakemberek és gyakorlati szakemberek számára, hogy felkészítse, gazdagítsa és felhatalmazza őket arra, hogy szakmai területükön szakértőkké és vezetőkké váljanak.

Helyszínek

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Omán

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Szaúd-Arábia

   • Singapore Online

    Singapore Online, Szingapúr

    • India Online

     India Online, India

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigéria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malajzia

         Kérdések