Keystone logo
Exeed College MBA globális sportmenedzsmentből - UCAM, Spanyolország
Exeed College

MBA globális sportmenedzsmentből - UCAM, Spanyolország

Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Távoktatás

Bevezetés

Ez a program a sporttal kapcsolatos szervezetek működési szempontjainak és irányításuknak globális kontextusban való ismereteit és megértését biztosítja a tanulóknak, ezáltal segítve a tanulókat a sportmenedzsment komplex problémáinak kezelésében. A program a marketing, a kockázatkezelés és a humántőke-menedzsment területeire is kiterjed a globális sportmenedzsmentben.

Az egyéves online MBA a Global Sports Management területén egy átfogó program azoknak az üzleti szakembereknek, akik vezetői vagy felső adminisztrációs szerepkörre várnak. A program befejezése után a hallgatók a Cambridge International Qualifications (Egyesült Királyság) üzleti adminisztrációs posztgraduális oklevelét, valamint az UCAM Católica de Murcia Universidad Católica de Murcia egyetemen szerzett Master of Business Administration diplomát kapnak.

A globális sportmenedzsment MBA-re beiratkozó hallgatók a nemzetközi humánerőforrás-menedzsment, a stratégiai változásmenedzsment, a stratégiai menedzsment és vezetés, a műveletek irányítása, a sportműveletek irányítása globális kontextusban alapvető moduljait végzik el. Vezetés és stratégia és elemzés a globális sportkörnyezetben Az első rész, míg a második részben a Társadalmi – Gazdasági – Jogi Környezet modult és egy szakdolgozati munkát végeznek a hallgatók.

Az UCAM-ról

Az 1996-ban alapított Universidad Católica de Murcia, az UCAM az egyik teljesen akkreditált, leggyorsabban növekvő egyetem az európai régióban. A spanyolországi Murciában található, oktatási központokkal az Egyesült Arab Emírségekben, Indonéziában és Szingapúrban, az UCAM több mint 163 tanfolyamot kínál, beleértve az üzleti adminisztrációt, az egészségügyet, a számítástechnikát, a sportmenedzsmentet és a mérnöki képzést. Az egyetem több mint 360 nemzetközi egyetemmel áll stratégiai partnerségben, köztük a Stanford Egyetemmel, a Szingapúri Nemzeti Egyetemmel és a Nemzeti Technológiai Egyetemmel. Az UCAM az Erasmus Mundus és az Universia tagja is. Az UCAM E-MBA program a régió 10 legjobbja közé tartozik, és az egyetemnek jelenleg több mint 21 000 aktív hallgatója van. Az UCAM akkreditált és díjazott MBA program általános menedzsmentből, MBA üzleti elemzésből, MBA üzemeltetési és projektmenedzsmentből, MBA egészségügyi és biztonsági vezetésből, MBA globális banki és pénzügyekből, MBA agilis ellátási lánc menedzsmentből, MBA globális egészségügyi menedzsmentből, MBA Energia és Fenntarthatóság, MBA számvitel és pénzügy és MBA marketing menedzsment szakon.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések