Keystone logo
Exeed College MBA nemzetközi üzleti életben és kapcsolatokban - UCAM, Spanyolország
Exeed College

MBA nemzetközi üzleti életben és kapcsolatokban - UCAM, Spanyolország

Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Távoktatás

Bevezetés

A nemzetközi vállalkozás a vállalkozási terület egy kialakult aldomainje. Egyre jobban felismerik a kontextuális tényezők fontosságát. Ez a modul a nemzetközi vállalkozás növekvő jelentőségét hangsúlyozza. Konkrétan a vállalkozói tevékenység nemzetközi vonatkozásait vizsgálja, és azt, hogy a cégek hogyan ágyazódnak be a gyorsan változó és egyre versenyképesebb globális társadalmi-gazdasági és politikai kontextusba. A kockázatitőke-társaságok, a vállalati kockázati alapok és az üzleti angyalok növelték finanszírozásukat a származási országukon kívüli induló vállalkozásoknál, miközben sok vállalkozói cég mára „globálisnak születik”, hogy kihasználja a nemzetközi lehetőségeket.

A határokon átnyúló üzletnek vannak lehetőségei és akadályai is. A vállalkozások keresik a lehetőségeket, hogy világszerte terjeszkedjenek termékeik és szolgáltatásaik értékesítése és a növekedés fenntartása érdekében. A külföldi piacterek sajátosságai és a nemzetközi kereskedelem bonyolult környezete miatt azonban ez sokkal nehezebb, mint az áruk és szolgáltatások hazai kezelése. Ez a modul a vállalati nemzetközivé válás számos keretrendszerének kritikus megértését és a vállalatok döntéshozatali kereteinek elemzését kínálja nemzetközi környezetben. Emellett a modul igyekszik bővíteni a nemzetközi üzleti elméletek és gyakorlatok ismereteit. Bár ennek a kurzusnak a tartalma a közgazdaságtanból, a menedzsmentstratégiából, a nemzetközi pénzügyekből, a marketingből, a humánerőforrás-menedzsmentből és más szempontokból gyökerezik, keveredni fog ezekkel a fogalmakkal (és megkérdőjelezhető).

Az UCAM-ról

Az Universidad Católica de Murcia, UCAM, az egyik leggyorsabban növekvő egyetem az európai régióban. A spanyolországi Murciában található, az Egyesült Arab Emírségekben, Indonéziában és Szingapúrban oktatási központokkal rendelkező UCAM több mint 163 tanfolyamot kínál, beleértve az üzleti adminisztrációt, az egészségügyet, a számítástechnikát, a sportmenedzsmentet és a mérnöki képzést.

Az egyetem több mint 360 nemzetközi egyetemmel áll stratégiai partnerségben, köztük a Stanford Egyetemmel, a Szingapúri Nemzeti Egyetemmel és a Nemzeti Technológiai Egyetemmel. Az UCAM az Erasmus Mundus és az Universia tagja is.

Az UCAM E-MBA program a régió 10 legjobbja közé tartozik, és az egyetemnek jelenleg több mint 21 000 aktív hallgatója van.

Az UCAM akkreditált és díjazott MBA program általános menedzsmentből, MBA üzleti elemzésből, MBA működési és projektmenedzsmentből, MBA egészségügyi és biztonsági vezetésből, MBA globális banki és pénzügyekből, MBA agilis ellátási lánc menedzsmentből, MBA globális egészségügyi menedzsmentből, MBA Energia és Fenntarthatóság, MBA számvitel és pénzügy és MBA marketing menedzsment szakon.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések