Keystone logo
© Uni.
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Bevezetés

Üzleti oktatás kereszteződésében vállalkozás és menedzsment

Flanders Business School1977-ben alapított, egészen mostanáig független intézmény. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy teljes szabadságot, személyi edzés és mókás koncepciók kidolgozására szabó diákjaink. Büszkék vagyunk, hogy közel vagyunk az üzleti partnerek és képesek rugalmasan reagálni az igények, akkor is, ha ez a változás.

2013-ban a Flanders Business School szoros volt a partnere - táj KU Leuven. Így az FBS-campus munkahelyet már teljesen integrálódott a szomszédos KU Leuven egyetemen a Korte Nieuwstraat. A szoros együttműködésben az egyetem kínál a diákok a lehetőséget, hogy élvezze végig a közelben egy vezető kutatóintézet a világon - hálózata és rengeteg szakértelem szinte minden témakörben. Tudják használni a könyvtár az egyetemen, kutatási adatbázisok, számítógépes osztályok és egyéb state-of-the-art egyetem számítástechnikai erőforrásokat. Visszük a partnerség szívesen a mi logó és arculat.

Továbbá FBS is nemzetközileg orientált; dolgozunk a Kellogg School of Management (Chicago), és az Indian Institute of Management Calcutta (IIMC).

Flanders Business School lesz, a mi összpontosít a vállalkozás, az a hely, a nyílt vitát a stratégia, menedzsment és innováció a kulcsa a társadalmi fejlődést.

Mint üzleti iskola kínálunk diákjainknak az oktatás, amely alapul kombinációja magas színvonalú tudományos kutatás és az elismert legjobb gyakorlatok, javasoljuk a személyes kezdeményezés és a kritikai gondolkodás egy konzultációs kultúra, az együttműködés, a szolidaritás és a szabadság. Ezért FBS az interdiszciplináris és multidiszciplináris orientált, és aktívan partnerekkel itthon és külföldön.

FBS áll az aktív részvételt a társadalmi és gazdasági vitát, és a fejlesztés a tudásalapú társadalomban.

misszió

Vállalkozók vezetett, és lehetővé teszi az üzleti vezetők.

látomás

A vállalkozások és a vállalkozók egy fontos része a gazdasági szerkezet. Flanders Business School támogatni kívánja őket aktívan.

Abban FBS látjuk azt a tényt, mint egy kihívás, hogy értéket teremtsünk mind partnereink és diákjaink.

Úgy gondoljuk, hogy egy alapos üzleti (vagy menedzsment) képzés a hangsúlyt a gyakorlati dimenziója a vállalkozás tud különbséget tenni - innen: Üzleti oktatás kereszteződésénél a vállalkozói és menedzsment. Azt is, hogy miért van a programok a tudás és készségek a hagyományos üzleti tanfolyamok azokkal az esetekkel, hogy diákjaink - készülnek - szinte minden vállalkozó magukat.

Velünk jött ki egy oklevelet, a vállalkozói szemlélet és a terv!

értékeket

  • Excellence mindenben, amit teszünk
  • Résztvevők bevonása és esetükben
  • Nemzetközi terén együttműködések

Helyszínek

  • Antwerp

    Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

    Kérdések