Ferrières a francia kiválóság iskolája
Ferrières Schoolban való tanulás választása egy olyan szektorban indít karriert, amely folyamatosan fejlődik, és számtalan szakmai lehetőséget kínál a világ minden táján. A fények városának Párizs szívétől mindössze 25,5 mérföldre, Párizs mindkét fő nemzetközi repülőteréhez (Orly és Roissy Charles de Gaulle) egyaránt közel található Ferrières tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Párizs központjából. A Ferrières hiszünk abban, hogy a siker a szilárd elméleti és gyakorlati képzésből és személyes fejlődésből fakad.
A Ferrières ' célja olyan kiváló vezetők kifejlesztése, akik kompetensek, sokoldalúak és képesek felsővezetői pozíciók betöltésére és a jövőbeli iparági igények meghatározására.
Annak érdekében, hogy az oktatott készségek és szakértelem megfeleljen a vendéglátás, a gasztronómia és a luxusipar jelenlegi és jövőbeli igényeinek, a programot tekintélyes partnercégeink, valamint vezető üzleti iskolák tanácsadóinak szoros együttműködésével fejlesztettük ki.
TÖBB ÁGAZATI MEGKÖZELÍTÉS:
A hagyomány és az innováció, az alázat, a munka és a nyitott látás alapértékei által vezérelve a Ferrières küldetése három részből áll:
- Oktasson leendő szakembereket a világ minden tájáról, számos olyan programon keresztül, amelyek megfelelnek az iparág követelményeinek gasztronómia, vendéglátás és luxus területén: Bachelor, MSc és kulináris minősítő programok
- Hozzájáruljon az ismeretek és gyakorlatok továbbfejlesztéséhez a három dimenzióban: étkezési kultúra, vendéglátás menedzsment, luxus és rendezvényszervezés.
- Franciaország befolyásának és vonzerejének erősítése ezeken a kiválósági területeken.
FERRIERES HIGH-END ÖKOSZISZTÉMA:
A Ferrières átfogó ökoszisztémája kivételes szakmai tapasztalatot biztosít a hallgatóknak, és azonnal szembesíti őket a „kiválósággal” számos étteremnek, vendéglátónak és egy 4*-os szállodának köszönhetően. Ezeket az intézményeket, amelyek nem pályázati, hanem szakmai egységek, menedzseljük. tapasztalt vendéglátóipari szakemberekből és üzletemberekből álló csapat, akik közül néhányan a «Meilleur Ouvrier de France» díj nyertesei. Csúcsminőségű konyhát és világszínvonalú szolgáltatást kínálnak az igényes vendégkörnek.
Kapacitásaik növekedésével a hallgatók fokozatosan bekerülnek különféle pozíciókba a konyhában, étkezésben, beszerzésben, sommelier osztályon, bárban, recepción, vendégkapcsolatokban, takarításban, értékesítésben, foglalásban, karbantartásban, marketingben, pénzügyekben, e-marketingben és rendezvényszervezésben. Ez a gyakorlati tapasztalat találkozik a tudományos tanulással.