Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Bevezetés

Ferrières a francia kiválóság iskolája

Ferrières Schoolban való tanulás választása egy olyan szektorban indít karriert, amely folyamatosan fejlődik, és számtalan szakmai lehetőséget kínál a világ minden táján. A fények városának Párizs szívétől mindössze 25,5 mérföldre, Párizs mindkét fő nemzetközi repülőteréhez (Orly és Roissy Charles de Gaulle) egyaránt közel található Ferrières tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető Párizs központjából. A Ferrières hiszünk abban, hogy a siker a szilárd elméleti és gyakorlati képzésből és személyes fejlődésből fakad.

A Ferrières ' célja olyan kiváló vezetők kifejlesztése, akik kompetensek, sokoldalúak és képesek felsővezetői pozíciók betöltésére és a jövőbeli iparági igények meghatározására.

Annak érdekében, hogy az oktatott készségek és szakértelem megfeleljen a vendéglátás, a gasztronómia és a luxusipar jelenlegi és jövőbeli igényeinek, a programot tekintélyes partnercégeink, valamint vezető üzleti iskolák tanácsadóinak szoros együttműködésével fejlesztettük ki.

TÖBB ÁGAZATI MEGKÖZELÍTÉS:

A hagyomány és az innováció, az alázat, a munka és a nyitott látás alapértékei által vezérelve a Ferrières küldetése három részből áll:

 • Oktasson leendő szakembereket a világ minden tájáról, számos olyan programon keresztül, amelyek megfelelnek az iparág követelményeinek gasztronómia, vendéglátás és luxus területén: Bachelor, MSc és kulináris minősítő programok
 • Hozzájáruljon az ismeretek és gyakorlatok továbbfejlesztéséhez a három dimenzióban: étkezési kultúra, vendéglátás menedzsment, luxus és rendezvényszervezés.
 • Franciaország befolyásának és vonzerejének erősítése ezeken a kiválósági területeken.

FERRIERES HIGH-END ÖKOSZISZTÉMA:

A Ferrières átfogó ökoszisztémája kivételes szakmai tapasztalatot biztosít a hallgatóknak, és azonnal szembesíti őket a „kiválósággal” számos étteremnek, vendéglátónak és egy 4*-os szállodának köszönhetően. Ezeket az intézményeket, amelyek nem pályázati, hanem szakmai egységek, menedzseljük. tapasztalt vendéglátóipari szakemberekből és üzletemberekből álló csapat, akik közül néhányan a «Meilleur Ouvrier de France» díj nyertesei. Csúcsminőségű konyhát és világszínvonalú szolgáltatást kínálnak az igényes vendégkörnek.

Kapacitásaik növekedésével a hallgatók fokozatosan bekerülnek különféle pozíciókba a konyhában, étkezésben, beszerzésben, sommelier osztályon, bárban, recepción, vendégkapcsolatokban, takarításban, értékesítésben, foglalásban, karbantartásban, marketingben, pénzügyekben, e-marketingben és rendezvényszervezésben. Ez a gyakorlati tapasztalat találkozik a tudományos tanulással.

Helyszínek

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Franciaország

  Kérdések