Keystone logo
Fort Hays State University Graduate School Master of Business Administration
Fort Hays State University Graduate School

Master of Business Administration

0 Hours

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Master of Business Administration

Fort Hays több mint 100 éve kínál üzleti osztályokat. 1977-ben elindítottunk egy hagyományos MBA programot . A programot 2007-ben teljesen online elkezdtük kínálni. 2009-től a GetEducated.com az FHSU online MBA-t a "Best Buy" -nek nevezte a regionálisan akkreditált fokozatokhoz .

Az online MBA rangsorolták a legmagasabb szintű nemzeti szinten a magas színvonalú oktatás a US News & World Report rangsor kiadott 2012. januárjában. Az FHSU MBA program egy magas színvonalú program alapvető tanterv, amely támogatja a legfontosabb szempontokat az üzleti. Ezenkívül számos karriert érintő koncentrációt kínálunk, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy elmélyítsék ismereteiket egy adott tartalomterületen.

Az MBA program célja, hogy olyan üzleti vezetőket állítson elő, akik valóban "előre gondolkodnak". Világ készen áll ". Felszólítjuk a hallgatókat, hogy kritikussá és mélyebben gondolkodjanak a tanfolyamon és dolgozzanak csapatokon a valós üzleti problémák megoldása érdekében.


MBA tanfolyamok

Az MBA fokozat 34 órából, vagy 12 órából áll, olyan területeken, mint marketing, menedzsment, közgazdaságtan és pénzügy.

Ha diplomás kurzusokat tartott egy másik, regionálisan akkreditált kollégiumon vagy egyetemen, akkor MBA-fokozatba is számíthat, az MBA bizottság jóváhagyásával. Általában legfeljebb hat-kilenc hitel óra kerül átutalási hitelre.

Ha nem rendelkezik egyetemi diplomával, akkor további négy alapítványt kell tartania (jelenleg csak online), hogy felkészüljön az MBA programra . Az alapítványi kurzusok helyettesítésére vagy mentesítésére kívánó hallgatóknak az MBA-bizottságon keresztül kell benyújtaniuk kéréseiket a Doktori Koordinátoron keresztül értékelés és jóváhagyás céljából.


Keress MBA-t a Campuson

Arra törekszik, hogy karrierjét közép- vagy felsővezetői pozícióba tegye? Szerezz magadnak egy üzleti továbbképzési oklevelet az FHSU-ban anélkül, hogy jelentősen megszakítaná a munkáját. A nappali tagozatos hallgatók mindössze négy félévében Ön nagyobb felelősséget, jobb fizetést vagy új karriert érhet el.

 • Az MBA a legfontosabb MBA tanfolyamokat ötvözi az Ön által kiválasztott koncentrációkhoz.
 • MBA programunk készségek fejlesztése a funkcionális üzleti területeken, és megtanítja, hogyan alkalmazzuk őket a szervezeti célok globális környezetben való eléréséhez.
 • Tanuljon meg tapasztalt professzorokkal rendelkező tantermekben. Vagy a maximális rugalmasság érdekében ugyanazokat a tanfolyamokat, amelyeket ugyanazon kar tanít, online.
 • A posztgraduális üzleti program 34 órából áll, további 12 óra (négy alap tanfolyam) azoknak a hallgatóknak, akiknek nincs egyetemi diploma.
 • Mind az alapítvány, mind a mag MBA tanfolyamok kínálnak egész évben. Nézze meg a felvételi és regisztrációs adatokat. Tekintse meg a tandíj költségeit is.Keress az MBA online

Szerezd meg a diplomáját anélkül, hogy jelentősen megszakítaná karrierjét. Végtére is, tudjuk, hogy dolgozik. Tudjuk, hogy rugalmasságra van szükség ahhoz, hogy megtudja, mikor - és hol - a legmegfelelőbb az Ön számára.

Szigorú MBA programunkban a hagyományos tantermi tanulás ötvözi a legújabb technológiát. Mi közvetítünk streaming videókat bárhol is vagyunk. Az online megbeszélések segítenek abban, hogy kapcsolatban maradjanak társaival és oktatóival.

Az FHSU MBA fejleszti készségeit az üzleti élet funkcionális területein, és megtanítja, hogyan alkalmazza őket a globális környezetben a szervezeti célok elérése érdekében.

Az önálló motivációjú és független munkatársak számára a legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak biztosítására, hogy az Ön oktatása alkalmazkodjon az Ön igényeihez. Elkötelezettek vagyunk, hogy az erőforrások és a legmagasabb minőséget biztosítjuk Önnek, amikor kapcsolatba kell lépnie velünk.

Felvételi követelmények

Elfogadható GMAT vagy más posztgraduális teszt (GRE, LSAT stb.) Pontszám a beiratkozás előtt, 2 ajánlott levél, személyes oklevelek, amelyek indokolják a mesterképzési diploma megszerzésének okát, beleértve a szakmai és / vagy pályaválasztási célokat és a múltbeli munkát Tapasztalat és egy aktuális folytatás.


Alkalmazás

Az MBA alkalmazások egész évben elfogadottak, és a felvételek folyamatosan készülnek. Minden anyagot legalább 60 nappal a hallgató első beiratkozását megelőzően kell megkapni. Az FHSU Graduate School és az MBA bizottság csak a teljes pályázati csomagokat vizsgálja felül, amelyeknek tartalmazniuk kell a következőket:

 • Egy fizetett diplomás alkalmazás
 • Aktuális önéletrajz
 • Az összes egyetemi és posztgraduális képzés átírásai (angol nyelven)
 • A Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy más posztgraduális teszt (pl. GRE)
 • Két (2) ajánlólevél
 • Egyéni hallgatói nyilatkozat, amely indokolja a mesterképzési diploma megszerzését, beleértve a szakmai és / vagy pályaválasztási célokat és a múltbeli munkatapasztalatot
 • A Fort Hays State University Graduate School által meghatározott egyéb követelmények

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Master of Business Administration
  • Vilnius, Litvánia
 • Nemzetközi Üzleti MBA (3 akkreditáció)
  • Geneva, Svájc
 • Nemzetközi MBA mesterképzés az ESIC Egyetemen [IMBA]
  • Madrid, Spanyolország