Keystone logo
GBSB Global Business School MBA Máltán
GBSB Global Business School

MBA Máltán

Birkirkara, Málta

15 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8750 / per year *

Az egyetemen

* egy tanévre

Bevezetés

A máltai GBSB Global Business School egyetemi MBA programja egy 15 hónapos, átalakító erejű tanfolyam, amely olyan ambiciózus személyek számára készült, akik jelentős hatást kívánnak gyakorolni az üzleti életben. Tökéletes olyan szakemberek számára, akik vezetői képességeiket, vállalkozói gondolkodásmódjukat és innovatív problémamegoldó készségeiket szeretnék fejleszteni. A program integrálja a fenntartható gyakorlatokat, az etikus üzletmenetet és a legmodernebb technológiai ismereteket, hogy felkészítse a diákokat a modern üzleti környezet összetettségére.

Málta a Földközi-tenger térségében elfoglalt stratégiai fekvésével, gazdag történelmével és dinamikus üzleti környezetével egyedülálló és ösztönző környezetet kínál az MBA képzés folytatásához. A máltai tanulmányok lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak arra, hogy megtapasztalják a sokszínű, többnyelvű környezetet, bekapcsolódjanak egy virágzó üzleti közösségbe, és élvezzék a sziget vibráló kulturális örökségét és mediterrán életmódját. A sziget virágzó gazdasága és az európai üzleti élet egyik legfontosabb csomópontjaként betöltött szerepe ideális helyszínt biztosít a kapcsolatépítéshez és a szakmai fejlődéshez.

A GBSB Global folyamatosan Európa legjobb üzleti iskolái között szerepel. MBA programunk elismeréseket kapott innovatív tantervéért, kivételes oktatói karáért és erős ipari kapcsolataiért. Olyan neves szervezetek, mint a QS World University Rankings és a European Foundation for Management Development (EFMD) is elismerik a programunkat.

Frissített tanterv 2024-re: MBA programunkat alaposan frissítettük, hogy tükrözze a legújabb ipari trendeket és piaci igényeket. Az új tanterv élvonalbeli kurzusokat, továbbfejlesztett tanulási technológiákat és kibővített kapcsolatépítési lehetőségeket tartalmaz.

Választható pályák: A diákok különböző területekre specializálódhatnak a választható pályáinkon keresztül, beleértve a következőket:

  • Mesterséges intelligencia és a jövő
  • Fenntarthatóság és kormányzás
  • Fogyasztói tapasztalat a digitális környezetben

Miért válassza a GBSB Global-t az MBA képzéshez?

  1. Innovatív tanterv: Tantervünk célja a kritikus gondolkodás, a kreativitás és a vezetői készségek fejlesztése. A gyakorlati tanulás biztosítása érdekében a valós alkalmazásokra és esettanulmányokra helyezzük a hangsúlyt
  2. Globális perspektíva: A több mint 70 országból származó változatos hallgatói körrel és oktatókkal valóban nemzetközi perspektívát nyerhet az üzleti életben
  3. Szakértői kar: Tanuljon tapasztalt szakemberektől és akadémikusoktól, akik rengeteg tudást és iparági betekintést hoznak az osztályterembe
  4. Rugalmas tanulási lehetőségek: MBA programunk rugalmas ütemezési lehetőségeket kínál, lehetővé téve, hogy egyensúlyban tartsa tanulmányait személyes és szakmai kötelezettségeivel
  5. Erős ipari kapcsolatok: Használja ki ipari partnereink és öregdiákjaink kiterjedt hálózatát, amely értékes kapcsolatépítési és karrierlehetőségeket biztosít Önnek.

Csatlakozzon hozzánk a GBSB Global Business Schoolban, és tegye meg a következő lépést karrierjében a legjobb MBA programunkkal. Jelentkezzen most, és váljon dinamikus és innovatív közösségünk részévé.

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések