Keystone logo
GBSB Global Business School MBA Ügyfélélmény digitális környezetben pálya Barcelonában
GBSB Global Business School

MBA Ügyfélélmény digitális környezetben pálya Barcelonában

Barcelona, Spanyolország

15 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19 650 / per year *

Az egyetemen

* egy tanévre

Bevezetés

A barcelonai GBSB Global Business School on-campus MBA with Customer Experience in Digital Environment Track egy forradalmi 15 hónapos kurzus, amelyet olyan ambiciózus egyének számára terveztek, akik jelentős hatást akarnak gyakorolni az üzleti világban. Ideális olyan szakemberek számára, akik szeretnék fejleszteni vezetői képességeiket, ügyfélélmény-szakértelmüket és innovatív problémamegoldó képességeiket. A program integrálja az etikus üzleti gyakorlatokat, a fenntartható stratégiákat és a fejlett technológiai ismereteket, hogy felkészítse a hallgatókat a modern üzleti élet kihívásaira.

A GBSB Global folyamatosan Európa legjobb üzleti iskolái között szerepel. MBA programunk elismeréseket kapott innovatív tantervéért, kivételes oktatói karáért és erős ipari kapcsolataiért. Olyan neves szervezetek, mint a QS World University Rankings és a European Foundation for Management Development (EFMD) is elismerik a programunkat.

Frissített tanterv 2024-re: MBA programunkat alaposan frissítettük, hogy tükrözze a legújabb ipari trendeket és piaci igényeket. Az új tanterv élvonalbeli kurzusokat, továbbfejlesztett tanulási technológiákat és kibővített kapcsolatépítési lehetőségeket tartalmaz.

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Miért érdemes a GBSB Global Business School egyetemen tanulni?

Az Iskoláról

Kérdések