Keystone logo
GLC University

GLC University

GLC University

Bevezetés

Rólunk

A 2000-es megalakulása óta kiváló minőségű oktatást nyújtunk, amely mind akkreditált, mind világszerte elismert, és vonzó díjazási struktúrákkal megfizethető.

Értékesített képzési programjaink az egyének számára igazi lehetőséget kínálnak karriercéljaik elérésére.

Amit csinálunk

Rendszeres órákat kínálunk, heti öt nap, akár reggel, akár esténként.

Sőt, a technológia fejlődésével képesek vagyunk arra, hogy olyan szakembereket tudjanak kiszolgálni, akik egy időre elszenvedik a tananyagot az online tanulási platformokon keresztül az előre tervezett konzultációk mellett.

Dolgozunk az Egyesült Királyságban és Malajziában működő Partner egyetemekkel. A kurzusok bemutatása és a regisztrált diákjaink előkészítése és segítése, hogy partnerei egyetemeinkben megszerzett fokozatot érjenek el.

Az Egyesült Királyság továbbra is világhírű a felsőoktatási végzettségükért, és összpontosítunk arra, hogy ezeket a legmodernebb Dubai létesítményeinken keresztül nyújtsuk, lehetővé téve a dolgozó szakemberek számára, hogy mindössze 10 hónap alatt elérhessék a megszerzett MBA diplomát.

Ezen túlmenően ezek a programok segítik a diákjainkat abban, hogy értékes pontokat szerezzenek, amelyek hozzáadott értéket adnak a különböző országok bevándorlási osztályaihoz benyújtott pályázatokhoz.Dylan Gillis / Unsplash

GLC partnerintézmények

ATHE

Akkreditált tanulási központ az ATHE-től az Egyesült Királyságból a 3., 4., 5. és 7. szintű programokhoz. Az ATHE minősítést az OFQUAL szabályozza.

Gloucestershire Egyetem

A TEF Silver 2017-ben elnyerte az egyetemet magas színvonalú tanítással, a tanulás és az eredmények következetes biztosítása a diákok számára. Ezenkívül következetesen meghaladják az Egyesült Királyságban a felsőoktatásra vonatkozó „szigorú nemzeti minőségi követelményeket”.

Universidad Azteca

Az Universidad Azteca egy egyetem Chalco-ban, Mexikóban, amelyet a Szövetségi Oktatási Miniszter (RVOE) által kiadott és a Szövetségi Oktatási Minisztérium által akkreditált tanulmányok hivatalos érvényessége ismer.

Mi az a Ofqual?

A Képesítési és Vizsgá- lati Hivatal (Ofqual) Angliában a képesítések, vizsgálatok és értékelések szabályozója, valamint az észak-írországi szakképesítés szabályozója. Felelős annak biztosításáért, hogy minden képesítés és értékelés megfeleljen a magas színvonalú követelményeknek az odaítélő szervezetek, értékelések és vizsgálatok nyomon követésével, és megteszi a szükséges intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy a képesítések megfeleljenek a tanulók, a felsőoktatási intézmények és a munkáltatók igényeinek. Az Ofqual felelős a Parlament és az Észak-Írország közgyűlésének.

Mi az ATHE?

A képzésekért és a felsőoktatásért járó díjak sokféle képesítést biztosítanak, mint például az adminisztratív menedzsment és az üzleti élet. Az ATHE tanulók több mint felével csökkenthetik a diploma eléréséhez szükséges időt és pénzt. Ennek az az oka, hogy az ATHE-nek számos egyeteme van, amelyek lehetővé teszik a tanulók számára, hogy az ATHE-vel minden szinten elérjék az egész év tanulmányait.

Az ATHE-t az Ofqual (Angliában működő szabályozó testület) szabályozza, és a Knowledge Human Development Authority (KHDA) jóváhagyta. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy az Egyesült Királyságban és Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben egy sor egyetemre váljanak.

Kinek gondoskodik a GLC?

Elsősorban olyan középiskolai diplomásoknak ajánljuk, akik egyetemi hallgatóként szeretnének tanulni teljes munkaidős diákok, iskolai lemorzsolók vagy lemorzsolók, valamint dolgozó felnőttek között

Helyszínek

Helyszínek
  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Kérdések